MENÜ

Újfehértó pirosba borult - Massey Ferguson traktorberuházások

Oldalszám: 32
2014.07.29.

Molnár János és Áncsán Mihály gazdaságaiba összesen 666 Massey Ferguson lóerő került átadásra. A két gazdálkodó 4 db traktort vásárolt az Agroker Holding Zrt.-től.

 

 

 


 

 

 

A traktorok, amelyek a gazdaságokba kerültek, univerzális célt szolgálnak. Áncsán úr egy 180 LE-s MF 6490-es középnehéz traktorral végez bér- és saját munkát. Elmondása szerint a Dyna-6 fél-powershift 24/24-es hajtómû és a rendkívül takarékos hathengeres SISU dízelmotor miatt esett elsõdlegesen a választása az MF-re.

A Molnár család gazdaságába egy 86 LE-s és egy 100 LE-s MF 5400-as sorozatú erõgép mellett egy 300 LE-s MF 8660-as is került. A legkisebb traktor bálázási valamint szálastakarmány-betakarítási munkákat végez, a középsõ erõgép univerzális célt szolgál. A gazdaság vezérgépét, az MF 8600-as traktort pedig talajmunkákra és silózásra használják.

A gépcsomag megvétele mellett nemcsak az MF-traktorok elõnyei szóltak, hanem az AGROmashEXPO-n díjnyertes szerviz és alkatrészellátási rendszer kiváló mûködése is. A gazdálkodók hozzátették, hogy a kereskedõ Agroker Holding Zrt. készséges és magas szintû mûszaki és szakmai hátteret nyújt a gépekhez.