MENÜ

Dupla Axiál siker Bábolnán

Oldalszám: 43
2014.07.28.

Az informatikai berendezések kategóriájának nagydíja mellett a mezőgazdasági gépek, berendezések – gépforgalmazók és márkaképviseletek számára meghirdetett kategóriájának – különdíját is elnyerte a szeptemberi Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon az Axiál.

 

 


 

 

A CLAAS CRUISE PILOT termény-betakarításban használható új mûszaki megoldása a kombájn ferdefelhordójában áthaladó termény vastagságát, a motorterhelést, a szemveszteséget és az aktuális menetsebességet vizsgálva azok függvényében automatikusan szabályozza az ideális haladási sebességet az optimális betakarítás érdekében. A rendszer mûködtetésével növelhetõ a termelékenység és csökkenthetõ a fajlagos üzemanyag-fogyasztás.

 

 


 

 

A különdíjas Fendt 722 Vario SCR traktor egyedülálló mûszaki tulajdonságai mellett egyszerû és kényelmes munkavégzést tesz lehetõvé, így nyújtva rendkívüli hatékonyságot és gazdaságosságot. Fokozatmentes Vario hajtómûve és TMS rendszere biztosítja az üzemanyag-takarékosságot, SCR katalizátora pedig motorjának a legújabb európai emissziós normáknak való megfelelõségét. Érintõképernyõs terminállal és ISOBUS csatlakozással felszerelt.

 

 


 

 

Bõvebb információ

 

-an-