MENÜ

Zaffrani napraforgó betakarító adapterek szinte minden kombájntípusra!

Oldalszám: 53
2014.01.22.

Az olasz Zaffrani cég magyarországi kizárólagos forgalmazójával együttmûködve már több mint tíz éve értékesíti napraforgó betakarító adaptereit hazánkban.

 

 

 


 

 

Ezek a berendezések újszerû szerkezeti megoldásaiknak köszönhetõen képesek nagy hatékonysággal, a növénysoroktól független haladási iránnyal is betakarítani a termést. A legkedvezõbb hatásfok a sorokra kb. 25–35 fokos szögben történõ munkavégzéssel érhetõ el. A kíméletes felszedõ és vágószerkezet minimálisra csökkenti a szemveszteséget, ebbõl eredõen a késõbbi árvakelést is. A fejeken csak csekély mennyiségû a szármaradvány, a kombájn hatékonyabban tud dolgozni, tisztább lesz a betakarított termény. Az ötletes kialakítású, egyszerû meghajtó szerkezet jelentõs energiamegtakarítást tesz lehetõvé, valamint biztosítja, hogy kisebb átalakítással a legtöbb kombájntípusra adaptálható legyen a gép. A kialakított méretlépcsõbõl nem az egymenetben levágandó sorok száma szerint kell választani, hanem a mûködtetõ kombájn teljesítménye alapján, ami megint csak a hatékonyság növelését szolgálja.

 


 

 

ÚJDONSÁG!A Zaffrani gyár, tekintettel az egyre erõsödõ piaci keresletre, ez évtõl megkezdte a szárzúzóval is ellátott sorfüggetlen napraforgó betakarító adapterek készítését. A két legjobban keresett típusra – a 600N és a 740N-re – fejlesztették ki a szükség esetén könnyen le- és felszerelhetõ szárzúzó egységet. A függõleges tengelyû zúzókések mechanikus meghajtásúak, a vágási magasság állítható.Az alapgéphez hasonlóan a szárzúzó egység karbantartási költsége is csekély, a megbízható és hosszú idejû mûködés mellett.A betakarítási idõszakban, természetesen az idõjárás és az érés függvényében az ország több pontján is lehetõség nyílik a sorfüggetlen napraforgó betakarító adapter mûködés közbeni megtekintésére. A bemutatók helyszíneirõl és a késõbbiekben az idõpontokról a kizárólagos magyarországi forgalmazó honlapján találhatók információk.

 


 

 


 

 


www.penda.hu