MENÜ

Teljes körû kínálat egy nehéz helyzetben

Oldalszám: 41
2014.01.24.

Lehet magas, lehet alacsony, féltörpe. Lehet hagyományos és lehet herbicid toleráns is. Mindezek Pioneer repcék, amelyek a hibridek piacán elsõ helyen állnak Magyarországon. A piacvezetõ pozíció arra kötelez bennünket, hogy a gazdák számára a lehetõ legjobbat nyújtsuk holnap és holnapután is. Készüljünk fel a 2012-es repcevetésekre természetesen Pioneer hibridekkel. Megéri közülük válogatni.

 

 

 


 

 

Mostanra beérett az a fejlesztõi munka, amit a repcében komoly hagyományokkal nem rendelkezõ, de annál tudatosabban fejlesztõ Pioneer befektetett az elmúlt 22 évben. 2012-re piacvezetõk lettünk Magyarországon a hibridpiacon. Ennek a munkának talán a legfontosabb eleme, hogy évekkel ezelõtt feladtuk a fajták nemesítését és kizárólag hibridekre kezdtünk koncentrálni.

 

 


 

 

Ha végignézünk az utóbbi idõszak legfontosabb eredményein, igazán jól látszik vállaltunk elkötelezettsége nemcsak a kukorica és napraforgó, hanem a repcetermesztõk iránt is:
- Már több mint 15 éve megoldottuk az OGURA-INRA hibridek magas glükozinolát tartalmának problémáját. - Féltörpe hibridjeink az évrõl évre növekvõ népszerûségnek örvendõ MAXIMUS® hibridek, melyek egyedülálló, máshoz nem hasonlítható termékek a piacon. - A világon elsõként vezettük be a Clearfield® technológiát õszi káposztarepcében. - Hibridjeink olajtartalmát, állóképességét és megbízhatóságát a gazdák az eddigi legmagasabb szinten ismerték el 2011-ben (Kleffmann).

 

 

 


A jelenleg elérhetõ legszélesebb
választékunkból mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelõbbet. Kezdve a kitûnõ ár-érték arányú D01-es és W10-es hibridekkel, folytatva a kihagyhatatlan, mindig megbízhatóan teljesítõ D03-mal és W14-el, valamint a jelenleg legértékesebb D06-os és az új W21-es hibridekkel. A Clearfield® technológiájú hibridek közül pedig (PX100CL, PT200CL) a herbicid toleráns gyomirtást választó repcetermesztõk választhatnak.

 

 

 


 

 

Bízunk benne, hogy sikerült meggyõznünk a Pioneer repcenemesítés eredményeirõl. Arra bátorítjuk, hogy válasszon kínálatunkból, szeretnénk mi is az Ön a sikereinek részese lenni!

 Dr. Piukovics László

Olajnövények termékmenedzsere

Kelet-Európa