MENÜ

Massey Ferguson nyári szántóföldi bemutatók - Tekintse meg munka közben gépeinket!

Oldalszám: 74-75
2014.01.24.

A Massey Ferguson traktorok az idei nyáron sem pihennek, hanem „végigturnézzák” az egész országot. Hagyományosan két nagyszabású rendezvényen mutatkoznak be a díjnyertes gépek. Az elsõ, július végére tervezett szántóföldi bemutató sorozat a Väderstad munkagépeivel együtt kerül megrendezésre. Az augusztusi rendezvényen a „Nagy Talajmûvelõ Show”-n pedig 20 darab Massey Ferguson traktor két helyszínen, 5 munkagép márkával közösen mutatja meg gyakorlatban a tudását.

 

Massey Ferguson – Väderstad Roadshow: hagyományosan 5 helyszínen, újdonságokkalA 2012-es országjáró körúton a piros gyártó traktorai 120-tól egészen 370 Le-ig vonulnak fel és dolgoznak kapcsolatban a Väderstad munkagépeivel. Az egyik legnépszerûbb traktorcsalád, az MF 5400-as 4 és 6 hengeres verziókban egyaránt látható lesz (120–140 Le), mind egyenes motorháztetõ kialakítással, mind „csapott orrú” verzióban. A 2009-es év traktora gyõztes vezérgépcsalád, az MF 8600 is megtekinthetõ lesz munka közben 250-tõl 370 Le-ig terjedõ teljesítmény-kategóriában. A közepes szegmenst sem hagyjuk ki természetesen a gyakorlati mustrából: a 160–200 Le körüli kategóriát a már jól ismert, sokat bizonyított MF 6400-as sorozat fogja képviselni, valamint a vadonatúj MF 7600-as széria!

 

 


 

 


 

 

Bemutatkozik munka közben az MF 7600-as traktorcsalád!A hannoveri Agritechnika kiállítás egyik gyõztese és a budapesti AGROmashEXPO Nagydíjának elsõ helyezettje gyakorlat közben mutatkozik be a magyarországi gazdáknak július végén. A 140–230 Le teljesítmény-kategóriás gépek nemcsak új MF külsõvel rendelkeznek, hanem a 4 és 6 hengeres SISU dízelmotorok révén takarékosak és erõsek is egyben. A traktorokban két fél-powershift (Dyna-4:16/16 és Dyna-6:24/24-os), valamint egy teljesen fokozatmentes Dyna-VT hajtómû érhetõ el annak érdekében, hogy minden vásárlói igényt ki lehessen elégíteni a sokoldalúság terén. A kezelõ kényelmérõl fülkerugózás, megújult joystick vezérlésû kezelõkarok és mellsõhídrugózás gondoskodnak.

Az új modellek egyéb kiemelt jellemzõi:- 6,6 l-es, valamint 7,4 l-es hathengeres SISU Power dízelmotorok.- 2. generációs Szelektív Katalitikus Redukciós (SCR) rendszer az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásért és környezetvédelemért. A rendszer teljesíti a 2014-ben életbe lépõ károsanyag-kibocsátási normákat.- Joystick vezérlés a vezetõülés jobb oldali kartámlájába építve. Ezzel minden fontosabb traktorfunkció egyetlen karról érhetõ el.- Új hidraulikus vagy mechanikus fülkerugózás.- Két sebességmemória (SV1 és SV2) szántóföldi és közúti haladási tempó beállításokhoz.- Választható fokozatmentes, 24/24-es vagy 16/16-os fél-powershift hajtómû.- Megújult külsõ, még kényelmesebb vezetõfülke.

 

 
 

 

Nagy Talajmûvelõ Show – újra kizárólag MF traktorokkal!Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülõ Nagy Talajmûvelõ Show a „megszokott” 6 céget tömöríti: munkagépes oldalról a Väderstad, Lemken, Vogel&Noot, Kverneland és Amazone termékek mutatkoznak be, míg az erõgépeket a Massey Ferguson biztosítja egyedüli traktorgyártóként.A két helyszínen egyenként 20 darab Massey Ferguson traktort tekinthetnek meg az érdeklõdõk, mindegyiket gépkapcsolatban az említett márkákkal. A felvonuló traktorok szinte a teljes MF modellkínálatát lefedik: munka közben láthatunk 100-tól 370 Le teljesítmény-kategóriáig terjedõ erõgépeket. Fontos kihangsúlyozni, hogy idén a kisebb traktoroknak is fontos szerep jut: a partnercégek permetezõit, vetõgépeit húzzák meg. A nagyobb teljesítményû traktorok pedig a modern és hatékony talajmûveléshez szükséges munkagépekkel mutatják meg tudásukat.Bõvebb információ a www.anagytalajmuveloshow.hu honlapon 

 

 


 

 

Kérjük ne hagyja ki a lehetõséget, hogy munka közben megtekintse a Massey Ferguson traktorokat! A bemutatók alkalmával személyesen meggyõzõdhet optimális üzemelésükrõl, teljesítményükrõl. A program végeztével pedig kényelmükrõl és felhasználóbarát kezelésükrõl is saját tapasztalatokat szerezhet. Extra motivációként a kivételes 0% kamattal „terhelt” MF finanszírozási konstrukciónkat is bemutatjuk!

 

Massey Ferguson – Väderstad Roadshow: idén is az AGRO.bio-val együtt!A rendezvényen az AGRO.bio Hungary Kft. is részt vesz, hiszen a megfelelõ talajmunkagép mellett az általa forgalmazott BactoFil termékcsalád meghatározó szerepet játszik az egészséges-, élõ- és a termesztett növény számára megfelelõ víz- és tápanyag-szolgáltató képességû talaj létrehozásában, illetve fenntartásában. A BactoFil B 10-zel kezelt kalászos vagy repce tarlón egyszerre megy végbe a növénymaradványok gyors lebomlása, a talajba került kórokozók áttelelõ alakjainak a pusztulása és a talaj felvehetõ tápanyagkészletének a növekedése. A BactoFil CELL nevû termék az egyetlen, amely a kukoricaszárban lévõ lignocellulóz gyors bontása által kiváló magágykészítést lehetõségét teremti meg.

 

 


 

 A kiváló fajlagos üzemanyag-fogyasztású Massey Ferguson traktorok gazdaságosságát is tovább növeli a BactoFil termékek megfelelõ használata, hiszen ezek a talaj szerkezetére gyakorolt kedvezõ hatásuk révén már a 2. évtõl, a talajtípustól függõen akár 15–30%-kal is csökkenthetik az üzemanyag-felhasználást.A biológiailag megfelelõ és gazdaságos kijuttatás a BactoFil talajbaktérium készítmények esetében is fontos, ezért az AGRO.bio Hungary Kft. a permetezéstechnika élvonalát képviselõ gödöllõi Farmcenter Kft.-vel együttmûködve 7 éve forgalmazza a talajmunkagépekre, traktorokra vagy akár vetõgépekre szerelhetõ BactoFil JET berendezéseket. A rendezvényeken természetesen bemutatásra kerülnek és mûködés közben is megtekinthetõk ezek a korszerû kijuttató berendezések.