MENÜ

Austro Diesel - 30 éve szolgálja a jövõt

Oldalszám: 46
2014.01.24.

Ma a Massey Ferguson az Austro Diesel segítségével Közép-Európában olyan erõs, mint még korábban soha. A generációk óta világklasszis márka erõssége az igen széles termékválaszték mellett a cégfilozófiában rejlik: többet kínálni a vevõnek, mint egyszerûen csak egy gépet.

 

 

Az Austro Diesel széles körû vevõszolgálatának köszönhetõen a Massey Ferguson partnerek már a vásárlást megelõzõen kiváló szaktanácsadásban részesülnek, a vásárlást követõen pedig a létezõ legjobb támogatásból profitálhatnak. Ahogy azt a cég SUPERIOR DNA és a PURE GOLD kampányai is bizonyítják: „110 százalékos” szervizszolgáltatást kínálnak minden Massey Fergusonhoz. Az Austro Diesel három évtizedes munkájában a jövõbe vetett hittel következetesen törekedett a mezõgazdasági gépek forgalmazásának és szervizelésének tökéletesítésére, ezzel is hozzájárulva a „Jövõ tudása” megalapozásához, amely a cég hosszú távú sikerességének a záloga.

 

 

 


 

 

 A Massey Ferguson értékesítõi hálózata ma több mint 140 országban van jelen 2700 független kereskedõvel – meghatározó tényezõjeként a világ mezõgazdasági gépforgalmazását. Ebben a forgalmazói szervezetben az Austro Diesel már korábban kiemelkedõen jó hírnevet szerzett magának: 2006-ban a Massey Ferguson kitüntette az egész világon az egyik legjobb értékesítõ partnereként. Az 1982-ben megalapított Austro Diesel irányadó márkája egyébként a kezdetektõl fogva a Massey Ferguson, amelynek kizárólagos forgalmazói jogát 1999-ben kapta meg Csehországban és Szlovákiában, 2003-ban Magyarországon, majd 2006-ban Romániában is. Ezzel, az osztrák piaccal együtt 5 közép-kelet-európai országot lát el a piros márka gépeivel.Az Austro Diesel sikere a tradícióból ered, hiszen a cég minden egyes alkalmazottjának erõsségei – minõség, innováció, jövõkép, szakértelem, megbízhatóság, bizalom, tradíció, partnerség és stabilitás – visszatükrözõdnek a vállalkozás értékeiben. S éppen ez az értékrend képez egészséges alapot a hosszú távú sikerekhez. A jövõ legjelentõsebb kihívásaira, mint az árak szerepére, a klímaváltozásra, a társadalom igényeire valamint a szociális változásokra az agrárágazatnak sürgetõen és folyamatosan kell reagálnia. A jövõbeni európai agrárpolitika céljai az erõs versenyképességû agrártermelés, a természeti forrásokkal való tartós bánásmód és a kiegyensúlyozott területi fejlesztés kell legyen – ehhez pedig olyan szakértelemre, technikára és technológiai háttérre van szükségük a mezõgazdaság kis- és nagyüzemeinek, amelyek az egyre erõsödõ versenyben a megmaradást szolgálják.Az Austro Diesel a jövõ elkötelezettjeként éppen arra fókuszál, hogy mindig a legjobb terméket biztosítsa és a legmagasabb színvonalú szervizszolgáltatást nyújtsa. A cég eddigi története jól illusztrálja, hogy a vállalat életében mindig is a magas színvonalú szakmai hozzáértés, a maximális piac- és vevõorientáltság, az ügyfelekkel, a forgalmazó partnerekkel és szállítókkal való élénk üzleti partnerség áll a szolgáltatásuk középpontjában. Az ágazatban ma a Massey Fergusoné az egyik legjobb alkatrészellátás, és megbízhatóan mûködik az eladás utáni támogatás is. A 2011-es év legjobb kereskedõi jutalmazottjai sorában idén hazánkból a Két-Kata Kft. és a Magtár Kft. részesült elismerésben.