MENÜ

Tudósítás

Szakfolyóirat > 2012/05 > Tudósítás Tej Tehén profit

Bábolna Takarmány Roadshow: Hogyan lesz a tejbõl profit?

Alapelv: „ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez”. A roadshow keretében a Bábolna Takarmány ezúttal április 25-én Dabason a szarvasmarhatartó partnereivel találkozott, hogy rangos elõadók társaságában megbeszéljük: hogyan lesz a tejbõl profit? Roadshowinkon soha ennyi résztvevõ: 110 partnerünk jött el. Ismét megerõsítést kaptunk: folytatni érdemes ezeket az eszmecseréket. Ezt tesszük.  

Szakfolyóirat > 2012/05 > Tudósítás Massey Ferguson Austro Diesel Techagro

Körkérdés: a hazai piaci szereplõk véleménye a TECHAGRO kiállításról

A 20 országból érkezett 755 kiállító a brnói kiállítási helyszín minden szabad területét megtöltötte. A 72 000 m2 berendezett kiállítási területre 40 országból érkezett több mint 100 000 szakmai látogató. Hazai vonatkozásban számos gépgyártó, kereskedõ képviseltette magát Közép-Európa egyik legnagyobb mezõgazdasági kiállításán. Az Agro Napló kérdést intézve a vállalatok képviselõihez arra volt kíváncsi, hogyan látták a kiállítást, hogyan és milyen sikerrel hatnak a bemutatott gyártmány(ok) a cseh és szlovák piacra, illetve mennyire befolyásolja a cég megítélését a részvétel.  

Szakfolyóirat > 2012/05 > Tudósítás Lemken Trimix Kristall

Lemken sajtónap

Tizedik alkalommal rendezte meg nemzetközi sajtónapját a Lemken, amelyre 27 ország képviseletében több mint 110 újságíró volt hivatalos. A nürburgringi versenypályán tartott rendezvényre az AGRO NAPLÓ is meghívást kapott, így elsõként gyõzõdhetett meg arról, hogy a professzionális helyszín méltó színtérül szolgált a 232 éves családi vállalkozás nagyszabású programjához.  

Szakfolyóirat > 2012/05 > Tudósítás Déli-Farm termékújdonság tombolasorsolás

Tavaszi Vásár a Déli-Farmnál

Idén is megrendezte hagyományos Tavaszi Vásárát a Déli-Farm – szegedi telephelyén elõadásokkal és néhány kiállítóval mutatkozott be partnereinek. A mintegy kétszáz érdeklõdõ szakmai elõadásokon vehetett részt, és a kedvezményes vásárlási lehetõség, a kuponok illetve a tombola mellett vendégszeretõ ellátásban, kiadós ebédben is részesült.  

Szakfolyóirat > 2012/05 > Tudósítás Vetőgép Väderstad Vetés

Väderstad tavaszi országjáró körút

Az optimális vetési idõ jelentõségére tavaszi roadshow keretében hívta fel a figyelmet a Väderstad, különös tekintettel azokra a technológiai, növényvédelmi és tápanyag-utánpótlási szempontokra, amelyekkel a termésbiztonság fokozható. Az országjáró körút bólyi állomásán az Agro Napló is részese lehetett a nagy sikerû rendezvénynek.