MENÜ

Massey Ferguson díjnyertes szervizhálózat - biztos háttér a csúcstechnika mögött

Oldalszám: 43
2014.01.27.

A Massey Ferguson termékek tagadhatatlanul az egyik legmagasabb technikai színvonalat képviselik az erõ- és betakarítógépek piacán. Manapság a piros gyártó gépei nemcsak erõsek, kényelmesek és takarékosak, de hosszú évekre megbízható technikai alapot is biztosítanak minden gazdaságban. Aki azonban gépekkel dolgozik tudja, hogy a technika ördöge olykor-olykor minden masina életében közbeszól. Ilyenkor kerül elõtérbe és értékelõdik fel egy díjnyertes szervizháttér és logisztikai rendszer. Az MF alkatrészellátási rendszere és szervizhálózata 2004 óta folyamatos fejlesztéseken esik át, amelyek elismeréseként a 2012-es AGROmashEXPO-n megkapta a Nemzetközi Innovációs Különdíjat is a független és szakértõ zsûritõl. Ezzel a Massey Ferguson nemcsak a legrangosabb Nemzetközi Innovációs Nagydíjat hozta el a jubileumi kiállításról az MF 7624 Dyna-VT traktorral, hanem a logisztikai elismerést is bezsebelte!

 

 


 

 

A Massey Ferguson szervizhálózat sikerének alapvetõ elemei:Automatizált alkatrészközpont

A rendszer sikere abban rejlik, hogy minden egyes alkotóeleme a legmagasabb ügyfél és minõségi elvárásoknak megfelelõen lett felépítve. A rendszer szíve és lelke egy, a magyar határhoz közeli automatizált és számítógép vezérelt alkatrészközpont, ahol minden, napi gyakorisággal rendelt alkatrész azonnal rendelkezésre áll. Ez igaz minden jelenleg is gyártott, és a közelmúltban gyártási ciklusuk végére érkezett MF típusokra egyaránt. A raktár 9200 nm-en terül el és több, mint 35 000 alkatrész található benne napi szinten.

 

 


 

 

Légi, közúti szállítás 24 órán belüli kézbesítéssel

Amikor a termény minõsége vagy a lekötött munka elvégzése forog kockán, nem engedhetnek meg a gazdák akár több napi várakozást és állást alkatrészhiány miatt. Ilyen esetekben értékelõdik fel a gyors, precíz és hozzáértõ alkatrészellátás. Partnereink biztosak lehetnek benne, hogy 24 órán belül megkapják a szükséges alkatrészt, amelynek eredményeképpen akár egy napon belül újra tudnak dolgozni gépeikkel. A rendszer eredményeképpen nincs hosszú várakozási idõ, bevételkiesést jelentõ állásidõ vagy kihagyott lehetõség. A gyorsaság éjszakai szállítással, pontosan megtervezett logisztikai hálózattal és eltökélt, az ügyfelek igényeit szem elõtt tartó szervizcsapattal lehetséges csak. A rendszer megbízhatósága is kiváló: a 24 órán belüli határidõt 96%-os biztonsággal képes tartani télen-nyáron, hóban-fagyban.

MF Szervizpont 50 km-en vagy egy órán belül

Egy kiválóan felszerelt Massey Ferguson Szervizpont az ország teljes területén nagy valószínûséggel legfeljebb 50 km-re vagy 1 órányi autóúton belül található szinte bármely gazdálkodótól Magyarországon. Minden kereskedõnek egyedi elérése van a központi raktárhoz, így akár õk is azonnal meg tudják rendelni és nyomon tudják követni a kívánt alkatrészt a gyorsaság érdekében. A nyomonkövetés eredményeképpen lehetséges a pontos szállítási határidõk betartása.Ügyfélközpontúság: hétvégi és aratási ügyeletek

Tudjuk, hogy hétvégén is dolgoznak a gazdálkodók…Tudjuk, hogy a technika nem ismeri a munka- és munkaszüneti nap fogalmát…Tudjuk, hogy egy kombájn aratásból való kiesése egy egész gazdaság eredményességét teheti tönkre. Tudjuk, hogy ezekre fel kell készülnünk! Ezen elvárásokat felismerve tökéletesíti a Massey Ferguson szervizhálózata a hétvégi és aratási ügyeleteket.

Modern eszközök, felkészült szervizcsapat

Egy modern traktor vagy kombájn szervizellátásához, legyen az bármilyen márka is, ma már jól képzett és megfelelõ eszközökkel ellátott szerviztechnikus/szervizmérnök szükséges. Így lehetséges csak garantálni a gyors, precíz és hozzáértõ szakértõ szerviztámogatást.A Massey Ferguson szervizhálózata nemcsak teljesíti az ügyfélelvárásokat, de még többet nyújt: biztonságot a mindennapi munkavégzéshez és alapot a sikeres gazdálkodáshoz. A termék (traktor, kombájn, vetõgép) és szolgáltatás kettõse (szerviz, logisztika, alkatrészellátás) hozza meg a sikert minden MF gépet használó gazdaság számára!