MENÜ

A Pannonagri siker kulcsa: minõség, fejlesztés, folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel

Oldalszám: 37
2014.01.27.

Idén március 22-23-án szervezte meg a Pannonagri Kft. szokásos évi továbbképzési programját gabonaszárító-kezelõk részére. Immár több mint 12 éves hagyomány, hogy a Pannonagri Kft. kétnapos továbbképzést szervez azon partnerei részére, akiknek Stela vagy LAW szárító alapgépekkel gabonaszárító telepeket létesített a közelmúltban. Az idei rendezvényen 40 partner vett részt, akik nagy érdeklõdést tanúsítottak a programok iránt.

 

 


 

 

A rendezvény egyik célja, hogy szakmaként ismertesse el a jó minõségben elvégzett gabonaszárítást és a minõségmegõrzõ gabonatárolást, hiszen a megtermelt és betakarított termés késõbbi értéke nagyban függ a szárítástól, a szakszerû tárolástól. Ezen a munkaterületen is óriási értéket lehet megõrizni, de könnyen nagy károk, veszteségek is keletkezhetnek. Többek között az ilyen veszteségek elkerülésének feltételeit vették át újra a tanfolyam résztvevõi.

A gabonaszárítás mellett a résztvevõk érdekes kitekintést nyerhettek a mezõgazdaság fejlõdésének vonatkozásairól, ezen belül a Pannonagri Kft. fejlesztési munkájáról. Ennek fõ hangsúlya a korábbiakban alkalmazottnál olcsóbb gabonaszárítási és -tárolási technológia megvalósítása, amely a kisebb, 100-600 ha területû gazdaságok részére is elérhetõ már 30-60 millió forint befektetéssel. Az új megoldások alkalmazásával a gabonát egy kisebb gazdaság is leszáríthatja, tárolhatja, nem kell azt „nyomott áron” a kombájntól értékesíteni. A Pannonagri Kft. ajánl új, részben saját konstrukciójú gabonaszárító berendezést, illetve 20 méter szélességû, 5 méter vállmagasságú, 7 méter csúcsmagasságú és tetszõleges hosszúságú könnyûszerkezetes gabonatároló sátrat 14 000 Ft + áfa/m2 áron. Bõvebb információ a +36-30/9563-034 telefonszámon.