MENÜ

Hír-Mix

Oldalszám:
2014.01.27.

Levélanalíziséhez tápanyag-ellátási szaktanácsot adunk ajándékba!
Securityline 2012
Új elnökség a MEGFOSZ élén

 

 


 

 

 

 

Levélanalíziséhez tápanyag-ellátási szaktanácsot adunk ajándékba!Sõt! Ha elég gyors, és az elsõ 30 beküldõ között van, akik levélanalízisükhöz szaktanácsot kérnek, megajándékozzuk 30.000 Ft értékû YaraVita lombtrágyával!*Küldje el levélanalízisének eredményét a Yara szakmai vezetõjének, [email protected] e-mailcímre, és elküldjük Önnek a szaktanácsot!*Az akcióban csak azok a beküldõk vehetnek részt, akik számlával, vagy számlamásolattal igazolni tudják, hogy 2011.07.01. óta nettó 200.000 Ft értékben vásároltak YaraVita lombtrágyát.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Új elnökség a MEGFOSZ élénA Mezõgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) megtartotta 2012. évi tisztújító közgyûlését. A megjelenteket a közgyûlés helyszínéül szolgáló VM Mezõgazdasági Gépesítési Intézet fõigazgatója, dr. Fenyvesi László köszöntötte. A 2011-ik évi közgyûlés óta végzett munkáról Nagy Miklós (Szegána Kft.), a szövetség elnökségének elnöke tartott rövid ismertetõt, amit Gazsi Zsolt titkár (Vogel-Noot Mezõgépgyár Kft.) beszámolója követett. A jelenlévõk betekintést nyerhettek a CLIMMAR-ral történõ együttmûködésbe és annak munkájába is, melyet Harsányi Zsolt (Axiál Kft.) ismertetett, de a gépforgalom aktuális számadatai is napvilágot láttak Dr. Vágó Szabolcsnak, az AKI Statisztikai Osztályvezetõjének köszönhetõen. A kiírt napirendi pontoknak megfelelõen sor került az elnökség 7, és a felügyelõ bizottság 3 tagjának megválasztására. A szavazatszámlálást követõen 2012. március 28-tól az elnökség tagjai Kiss Pál (Auditker Kft.), Kövesdi László (Dor-Ker Kft.), Fejér Lajos (Penda Kft.), Orcsik Gábor (KITE Zrt.), Szalai László (Szal-Agro Kft.), Szaxon Róbert (IKR Zrt.), az elnökség elnöke tisztet pedig Harsányi Zsolt tölti be.A leadott szavazatok alapján Berényi Imre (MCI Kft.) és Fauszt Csaba (Agio Kft.) a fel-ügyelõ bizottság tagjaként, míg Szabó István (Alfa-Gép Kft.) a bizottság elnökeként tevékenykednek a szövetségen belül.

 
 

 

 

 

 

 


 

Idõjárás-elõrejelzési módszerek, rendszerek és szolgáltatások a nagy termések tervezése szempontjából.

Pátkai Zsolt meteorológus (OMSZ)Az egyes agronómiai paraméterek összefüggése a termésmennyiséggel a 2011. évi Kukorica Termésverseny adatai alapján

Benedek Szilveszter
Az almamoly elleni védekezés jelene és jövõje

Hegyi Tamás, Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal Növény és Talajvédelmi Igazgatósága
 

 

 

 

 

 


Legyen Ön is szemtanúja!

Olvassa Ön is havonta a gépvilág 2012-es híreit:
 JanuárFebruárMárcius