MENÜ

Sokoldalú kisgép a 80-90 lóerõs traktorokhoz

Oldalszám: 87
2014.01.27.

Sok gazdálkodó van, aki kisebb területeken, szerényebb erõgépekkel gazdálkodik. Számukra talán még fontosabb az eredményes gazdálkodás, hiszen a felmerülõ költségek és azok fedezetének elõteremtése szinte napi gondot jelentenek.

 

 

A Güttler létrehozott számukra egy olyan sokoldalú talajmunkagépet, amely egyrészt gyorsan visszatermeli az árát, mert többféle munkára használható, másrészt nem igényel nagy erõgépeket. A Güttler LK30AS Földmester kompaktor ideális választás azon gazdálkodók számára, akik 80-90 lóerõs traktorral rendelkeznek. Mivel nyújt ez a gép többet, mint más, ugyanezekhez a traktorokhoz kínált talajmunkagép? Több célra felhasználható, ezért szinte egész évben dolgozhat vele, így hamarabb visszatermeli az árát.A Güttler LK30AS Földmester felhasználási területei:1. Szántáselmunkálás. A beépített simítóval egyszerû a barázdák behúzása, míg a Güttler-henger gondoskodik a rögök törésérõl.2. Magágykészítés. Az erõs rugóskapáknak köszönhetõen a gép magágymélységben elvégzi a kultivátorozási munkákat.3. Hengerezés. A gépben lévõ Güttler-hengert akár önállóan is lehet használni mindenféle hengerezési, rögtörési, magágykészítési feladatokra. Javasolt továbbá az õszi kalászosokat tavasszal is lehengerezni ezzel a hengerrel, ami akár 15%-os termésnövekedést is eredményezhet.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Güttler Földmester gépeirõl, keresse fel honlapunkat, ahonnan regisztráció után letöltheti az online prospektust, vagy hívja telefonon kollégánkat, Vörös Endrét a 06-30/236-9503 számon, aki minden kérdésére szívesen válaszol.

www.guttler.hu