MENÜ

Az eredményes termeléshez egyebek mellett jó minõségû, gazdaságosan üzemeltethetõ és kellõ hatékonysággal bíró gépek, eszközök szükségesek!

Oldalszám: 71
2014.01.28.

Ezek beszerzéséhez és üzemben tartásához nyújt segítséget a termelõeszköz-felhasználóknak a 18 éves, tisztán magyar tulajdonban lévõ Penda Kft. Mottója, megalakulása óta változatlanul, KIVÁLÓ MINÕSÉG - MEGFIZETHETÕ ÁR! Az elsõsorban olasz importból származó termékeikre a hazai piacon képviselt gyártók zöménél kizárólagos forgalmazási joggal bírnak. Budapesti telephelyükön, valamint szerzõdéses partnereiknél – Kecskeméten, Kiskunmajsán, Nagykõrösön és Békéscsabán – raktározzák és több mint 60 viszonteladó partnerükön keresztül értékesítik áruikat.

 

 


 


 

 

A gazdaság méretének és adottságainak megfelelõ gép kiválasztása hosszú idõre befolyásolja az eredményességet!Érdemes a döntés elõtt meghallgatni az egyes területek szakértõit, hogy ne olcsó, de használhatatlan, hanem az elvégzendõ feladatnak megfelelõ teljesítményû, hosszú ideig gazdaságosan üzemeltethetõ, de még megfizethetõ árú gép kerüljön beszerzésre. A Penda Kft. kollektívája így segíti a legjobb döntés meghozatalát.

 


 

 Jó példa erre a DIECI teleszkópos rakodók széles típusválasztéka, amely lehetõvé teszi az adott felhasználási területnek legmegfelelõbb gép kiválasztásával a sokoldalú és hatékony munkavégzést. Az 52-144 kW teljesítményû motorokkal készülõ rakodók emelõkapacitása 2,6–7 tonnáig, emelési magasságuk 6–25 méterig terjed. A biztonságos üzemeltetéshez minden korszerû védelmi berendezést tartalmaznak, a kontrollgombos vezérléstõl, az automatikus túlterhelésgátlón át, a hosszirányú borulás elleni védelemig. Mezõgazdasági, építõipari, kommunális illetve fenntartási munkáknál, extrém körülmények között is használhatók.

 


 

 A DIECI gyár legújabb fejlesztése a TECH teleszkópos rakodó család. Sokoldalúságát fokozza az újdonságként bemutatott VarioSystem meghajtás, a teljes értékû TLT és a szabványos 3 pont függesztés.

 

 
3 pont függesztés és vonószerkezet

 

 

A ZAFFRANI terményszárítók gazdaságosan alkalmazhatók a gabonafélék és egyéb szemes termények felesleges nedvességtartalmának kíméletes eltávolítására. Automatizált vezérlésük lehetõvé teszi a szárítási hõfok pontos szabályozhatóságát, így a vetõmagvak szárítását is. Teljesítményválasztékuk 45-180 t/24 h, gázolaj, földgáz illetve PB gáz fûtõanyaggal is üzemeltethetõk. Meghajtásuk erõgéprõl kardántengellyel, vagy elektromos hálózatról (380 V) is történhet.A ZAFFRANI cég másik igen sikeres termékcsaládja a sorfüggetlen napraforgó betakarító adapterek. A legtöbb kombájntípusra adaptálhatók. Az egyéb típusokhoz képest jelentõsen kisebb teljesítmény felvételük, minimális szemveszteségük, egyszerû szerkezetükbõl adódóan kis karbantartás és javítás igényük teszik gazdaságosan üzemeltethetõkké. 500-tól 940 cm munkaszélességig rendelhetõk.

 

 


 

 

Találkozzanak velünk az AGROmashEXPO kiállításon, az „A” pavilon 106-os standján!

 Mezõgazdasági Gépkereskedelmi Kft.

Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Postacím: 1625 Budapest, Pf. 65.

 
E-mail: [email protected]

Honlap: www.penda.hu

Telefon:

+36-20/999-7230

+36-20/999-7231

+36-20/999-7232

+36-1/415-2140

+36-1/417-3239