MENÜ

Traktorátadás a bázis avatón

Oldalszám:
2014.02.03.

 

Légrádi Miklós számára különösen nagy jelentõséggel bírt a sárbogárdi telephely átadás, mert ott vette át új, 110 lóerõs traktorát. Az elõzõ napon vizsgázott gépet alapos és körültekintõ tájékozódást követõen választotta, gazdaságosan üzemeltethetõ motorja és erõs felépítése miatt.

 


Kecskeméti Sándor a Valkon 2007 Kft. ügyvezetõje (balról), Légrádi Miklós

 

 

A vásárlásnál szempont volt számára a kabin felszereltsége is, és a Valtra rendkívüli ergonómiai megoldásokkal teljes mértékben megfelel az elvárásainak. A Lengyeltótiban 520 hektáron zömében kukoricával, napraforgóval, búzával és repcével foglalkozó gazdálkodó egyébként a szántás nélküli talajmûvelés híve, aki a Birkás Márta professzor asszony által kidolgozott módszert és technológiát eredményesen folytatja földjén. Az új Valtra tehát biztosan jó helyen teljesíti majd a szolgálatot gazdája megelégedésére.

Klikkeljen ide és hallgassa meg a hanganyagokat, nézze meg a képgalériát:

Kecskeméti Sándor a Valkon 2007. Kft. ügyvezetõje, Dobos Péter a Valkon 2007. Kft. munkagép-kereskedelmi vezetõ, Kádi Nándor szervizmérnök, Kecskemét, Jócsák Attila erõgép-kereskedelmi vezetõje, Valkon 2007. Kft., Korsós Zoltán HunLease Pénzügyi Szolgáltató Kft. ügyvezetõje, Körmendi Tamás.

 

 


Dobos Péter

 

 


Jócsák Attila

 

 


Körmendi Tamás, vevõszolgálati mérnök, Sárbogárd