MENÜ

Dupla minõség - két tulajdonság egy termékben

Oldalszám:
2014.02.03.

Acélszerkezetû épületek építésénél vagy akár a mezõgazdasági gépek szerkezetének gyártásakor is nagyon fontos a felhasznált alapanyag kiváló minõségén túl a költséghatékony, gyors, mégis szakszerû kivitelezés és megmunkálhatóság.

 

 

A Ruukki kettõs minõségû zártszelvénye a fent támasztott követelményeknek tökéletesen megfelel: pénzt takarít meg, óvja a környezetet és új dimenziókat nyújt az acélszerkezet-tervezésnél.

 


 

 

Az új zártszelvény két különbözõ acéltípust egyesít magában, egyszerre nagy szilárdságú és kiválóan megmunkálható. A Ruukki kettõs minõségû zártszelvénye nagy fesztávolságú, könnyebb szerkezetek építésére is használható, amely szabad kezet ad a tervezõknek.A zártszelvény fejlesztésének elõnyei a Ruukki egyesített gyártási folyamataiból erednek, amelyek az acélgyártástól a megmunkálásig tartanak. A termék tulajdonságait a különbözõ szintû gyártási folyamatok kapcsolódó eredményei jellemzik, amelyben a magas minõségû acél és gyártási folyamatokat egyesítik. A januárban Magyarországon is bevezetett termék nem csak anyagát, tartósságát tekintve kiemelkedõ az acéltípusok közül, de alkalmazásával akár 18%-os súlymegtakarítás is elérhetõ.

 


 

 

Azoknál az épületeknél, ahol nagy szilárdságra van szükség, a dupla minõségû zártszelvények használhatóak vázszerkezetként. A zártszelvények azonban nem csak épületek esetében használhatóak fel. Minõsége például hidaknál vagy torony szerkezeteknél, gépek vázánál és teherhordó szerkezeteknél, valamint a szállítási eszközöknél és mezõgazdasági gépeknél is bizonyított már. Magyarországon a Helti már használja a nagy szilárdságú Optim 500 zártszelvényt, a Framest pedig a dupla minõségû S420MH/S355J2H zártszelvényt teszteli hamarosan, a nemzetközi példák alapján várhatóan kiváló eredménnyel. A gazdaságosabb szerkezeti és berendezési tárgyak elõállításán kívül a könnyû, többféle elõnnyel rendelkezõ acél a szállítási és raktározási költségek csökkentését is eredményezi.

További információ:

www.ruukki.hu  

E-mail: [email protected]  

Tel.: +36-23/814-707