MENÜ

Tavaszi Vásár a Déli-Farmnál

Oldalszám: 70
2014.02.05.
A Déli-Farm idén is megrendezte hagyományos Tavaszi Vásárát kiskundorozsmai telephelyén, ahol partnereik elõadásokkal és standokkal mutatkoztak be – a mintegy kétszáz érdeklõdõt pedig szakelõadások, kedvezményes vásárlási lehetõség és kiadós ebéd várta.


A vásár már megjelenésében is a húsvétot idézte, a szervezõk pedig mindent elkövettek annak érdekében, hogy a vendégek ünnepi kedvben tölthessék napjukat. Az igazi farm hangulatot a póniló, illetve az ökörsütés is garantálta.
Palotás Sándor (képünkön) ünnepélyes megnyitóját követõen elõadások hangzottak el az élelmiszerbiztonság, a támogatási és pályázási lehetõségek, a minõségbiztosítás illetve a hitellehetõségek valamint az Új Széchenyi Terv témakörökben.

A telephely üzletében a takarmányokkal, villanypásztorokkal, állattenyésztéssel foglalkozó Déli-Farm 10%-os engedményt biztosított számtalan termékére, és a különleges akciók mellett ajándékokat is kisorsoltak.A rendezvényen a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az Enterprise Europe Network, a Csongrád Megyei Agrárkamara, a Tornádó International Jármû- és Gépgyártó Kft, a szegedi Pappas Auto, a Bartha János Kertészeti Szakképzõ Iskola, a Texpack Kft., a Food Analytica valamint a Salvana Kft. mutatta be termékeit, szolgáltatásait, és részt vett a vásáron az Arad Megyei Kereskedelmi- Ipari és Mezõgazdasági Kamara is.