MENÜ

Sano és Siloking - a modern takarmányozás szakértõi

Oldalszám: 77
2014.02.05.
Nagy örömmel értesítjük tisztelt partnereinket, és a szarvasmarha-ágazat szereplõit, hogy a Sano, a modern takarmányozás szakértõje és a Mayer Gépgyártó Vállalat, a Siloking takarmánykeverõ- kiosztó kocsik gyártója és egyben a modern takarmányozási technológia képviselõje magyarországi együttmûködését tovább erõsítette!


A szarvasmarha üzemek még hatékonyabb kiszolgálása és szaktanácsadása érdekében egyesítettük erõinket, hogy ezáltal még inkább megvalósítsuk az állatok egészséges és nyereséges takarmányozását.

A Sano-Modern Takarmányozás Kft. 1994 óta aktív és meghatározó szereplõje a takarmányiparnak, mely eredményeképp 2007-ben felépült a csémi Sano gyár mely az egyik legkorszerûbb gyártási technológiával van felszerelve. A magyarországi telephely és a sokévi együttmûködés a Mayer Gépgyártó Vállalattal lehetõvé tette, hogy a Sano a Siloking takarmánykeverõ- kiosztó kocsik kizárólagos képviselõjévé válhasson a Sano TMR Profi márkanév alatt.

A Sano és a Siloking két közismert márka úgy a magyar, mint az európai mezõgazdasági piacon. A két vállalat együttmûködése egészen a gyökerekig, a bajorországi alapításig nyúlik vissza. Az alapítók tisztában voltak vele, hogy teljesen eltérõ termékeik ellenére céljuk azonos és eredményeik egymástól függnek. A gyakorlati szakemberek pontosan tudják, hogy a sikeres takarmányozás, így a tejtermelés közvetlenül az istállóban dõl el. Bármilyen kalkuláció és elmélet csakis akkor lehet sikeres, ha a takarmányozás a tervek szerint lépésrõl lépésre megvalósul. A takarmányozási stratégia központi része a takarmánykeverõ- kiosztó kocsi, mivel a komponensek megfelelõ adagolása, homogén keveréke és egyenletes kiosztása döntõ befolyással bír az üzemekben. További kiemelt kérdés a gép munkabírása, szervizigénye és végül hasznos élettartama.


A fõ tényezõket vizsgáljuk meg alaposan, minek köszönhetõ a Siloking takarmánykeverõ- kiosztó kocsi sikere:1. Homogén keverék
- Turbócsiga - egy plusz teljesítmény a keverési pontosságon keresztül

A Siloking takarmánykeverõ-, kiosztó kocsi turbócsigája egy kiegészítõ szárnnyal van felszerelve. A 180 fokkal elforgatott turboszárny optimalizálja a keverési eredményt és gondoskodik az egyöntetû takarmánykiosztásról. A lapos keverõlapát és az állítható, felületkezelt kések egyedi minõségi specialitások.- Ívtöréssel ellátott tartály - garancia a gyors és tökéletes takarmánykeverésre.

A kiváló acélból kialakított erõs fenéklemez kapcsolódva az egyedi kialakítású oldallemezhez, egy tökéletes összhangot garantál a turbócsiga és a tartály között.

2. Megfelelõ, egyenletes kiosztásBármilyen istállókörülményre van megoldás a gazdag szériaválaszték és a kiegészítõ felszereléseknek köszönhetõen.- Siloking Kompakt

Az alacsony felépítés miatt a Siloking Kompakttal egyszerû a takarmány keverése és kiosztása a szûk felépítésû istállókban.- Siloking Premium

A Siloking Premium gazdag szériafelszereltséggel rendelkezik, az egyszerû és komfortos kezelhetõség érdekében. Elsõsorban középüzemek részére, nagy igénybevételre tervezve.- Siloking Duo

A Siloking Duo kétcsigás, nagy kapacitású, alacsony és keskeny felépítésû takarmánykeverõ- kiosztó kocsi. Ideális a keskeny etetõutakhoz és az alacsony épületekhez.- Siloking önjáró

A kompakt felépítés, mozgékony, hárompontos alváz, nagy teljesítményû silómaró, gazdaságos üzemeltetés teszi elérhetõvé a Siloking önjárót már a közepes méretû üzemek számára is.

3. Hosszú hasznos élettartam
- Hajtómû a legmagasabb nyomaték és nyomatékcsúcs érdekében.

A Siloking takarmánykeverõ-, kiosztó kocsi egy ferdefogazatú, kúpos fogaskerékkel ellátott bolygóhajtómûvel rendelkezik. Ez a kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot és a magas teljesítményt.- Üreges alváz – extrém igénybevételre.

Megerõsített, torzító erõnek ellenálló üreges alváz, különlegesen kifejlesztett mérlegcella. A mérlegcella különleges mérõrúdjai garantálják az állandó, pontos mérést.- Gyors, pontos márkaszerviz.

A Mayer Gépgyártó Vállalat által kvalifikált szakértõi csapat gondoskodik a Siloking alkatrészek utánpótlásáról és beszerelésérõl.

Bízunk benne, hogy a szakértõi csapattal a felmerülõ igényeknek még profibb szinten tudunk megfelelni, és hogy kedvezõ finanszírozási konstrukcióinkkal még szélesebb körnek tudjuk elérhetõvé tenni gépeinket!