MENÜ

A párizsi Sima a jövõrõl szólt

Oldalszám: 59
2014.02.05.
A Kverneland Group Hungaria Kft. termékmenedzsere, Nagy Nándor a Promosalons és az Agro Napló biztosította lehetõségrõl, a Sima kiállításon való részvételrõl mesélve számolt be a nagyszabású programról. A méretében is impozáns rendezvény bemutatóinál megfigyelhetõ volt az is, hogy a francia mezõgazdaság – ahol a magyarországitól eltérõ táblaméreteken gazdálkodnak – mennyiben használ más eszközöket.


Az új technológiák sorában joggal lehet büszke a Kverneland az ezüstéremre, amelyet az IsoMatch Tellus innovációs elismeréseként érdemeltek ki. A kiállításon a teljes Isobus-parkkal képviselték a jövõ mûszaki színvonalát. S bár a robbanásszerû fejlõdés még nem érkezett el, a jövõ mindenképpen a standardizálás felé mutat.

Talán futurisztikusnak
tûnhet a távirányítású lánctalpas fûnyíró, vagy a napelemes villanypásztor, de tény, hogy az agrárium technológiai fejlõdése lépést tart más ágazatok technikai újdonságainak megjelenésével.A számtalan program részeként az idei kiállításra idõzítette a Deutz-Fahr három új, 4-hengeres és fokozatmentes sebességváltóval felszerelt Agrotron traktorjának bemutatóját, illetve a Claas Axion 900-as sorozatot is. De rendkívüli érdeklõdés kísérte a 350 LE feletti nagy gumikerekes erõgépeket a Massey Ferguson, Fendt, New Holland, John Deere, Deutz-Fahr és Claas típusoknál egyaránt.Az innovatív megoldások mind a leggazdaságosabb megoldásokat és a legkényelmesebb, legbiztonságosabb munkavégzést hivatottak szolgálni, amely a magyar gazdák számára is elsõdleges elvárás.

Az Agro Napló visszatekintése a 2011-es Simára:

www.agronaplo.hu/hirek/6084

www.agronaplo.hu/hirek/6150