MENÜ

FitoHorm ajánlások õszi búza és egyéb kalászosok lombtrágyázására

Oldalszám: 43
2014.02.05.
a,

Egyszerû megoldás FitoHorm Euro Öko Búza, a kalászosok minden igényét kielégíti a bokrosodás végén, szárba indulás idõszakában egyaránt. Kijuttatásával nagymértékben javul az állomány erõnléte. Ajánlott dózisa 5 liter / ha.

b,

Elengedhetetlen megoldás Termõterületeink nagy részén alacsony a felvehetõ réz mennyisége a talajban, felvehetõ réz hiányában garantált a termésveszteség és a minõség romlás. A leghatékonyabb rézpótlást a FitoHorm 63 Cu-val oldhatjuk meg. Ajánlott dózis 4 liter / ha / alkalom.c,

Minõségi megoldás Garantáltan magas sikértartalom elérése ma már szinte elképzelhetetlen FitoHorm Turbó kén nélkül, amellyel ellensúlyozhatjuk talajaink alacsony kéntartalmát. Hozzáadva az Euro Öko Búzát biztosítani tudjuk a kalászképzõdéshez szükséges mikroelemeket. A két termékbõl létrehoztuk a FitoHorm Búza Csomagot és a csomagban csökkentettük termékeink árát 10%-kal. A csomag 1:1 arányban tartalmaz FitoHorm Euro Öko Búzát, és mellé FitoHorm TurbóKén-t (azaz 1 db FitoHorm Búza csomag = 1 liter FitoHorm Euro Öko búza + 1 liter FitoHorm Turbó kén). A FitoHorm Búza Csomag kijuttatási dózisa 3 db / ha / alkalom.d,


Stresszoldó megoldás FitoHorm Mikromax és FitoHorm Starter használatával kiválóan oldhatóak a jelenlévõ stressz hatások. Használatának eredményeként zömökebb, erõsebb, dinamikusabb lesz az állomány. Dózisuk 2 liter / ha + 2 liter / ha együttesen alkalmazva.

e,

Speciális megoldás homokos, és alacsony humusztartalmú talajokra javasoljuk a Fitohorm Euro Öko Búza és FitoHorm Mikromax együttes, kombinált alkalmazását. Javasolt dózis: FitoHorm Euro Öko Búza 4 liter / ha, + FitoHorm Mikromax 1-1,5 liter / ha. A kombinációval a búza számára szükséges alapvetõ elemeken felül nagy mennyiségû mikroelemet juttatunk ki, mely kompenzálja ezen talajok rendkívül alacsony mikroelem tartalmát és az abból adódó rossz tápanyag-hasznosítást.

Termékeinkkel és technológiai ajánlásainkkal kapcsolatban forduljon szaktanácsadóinkhoz!

Keresse csomagjainkat az integrátoroknál és a gazdaboltokban!