MENÜ

Ami a zsebbe kerül, csak az a fontos

Oldalszám: 33
2014.02.06.

RAGT = PROFIT!
Rossz döntés = profitka

 

Jó, ha van az embernél papír és ceruza, mert egész máshogy rendezõdik egy termés összehasonlító táblázat sorrendje, ha nem tonnában, hanem „zsebre rakható” forintban számolunk...és az többet ér, mint egy vállveregetés vagy egy oklevél!Táblázatunkban a Magyar Kukorica Klub hivatalos FAO 300-as eredményét elemeztük ki „zsebre rakható” forint alapján.És egy újabb gyõztes – szintén az RAGT-tõl!Phileaxx FAO 390 – A TOP 20 idei 300-as gyõztese!Mindamellett, hogy a legnagyobb termést érte el hektáronként, a legmagasabb nyereséget is adta termelõjének! Másik elõnye, hogy mindkét átvételi ár esetén igaz az állítás! (nem mellékesen az elsõ kilenc között 3 RAGT hibrid szerepel!)(a nyereségszámítás az 5 pilléres – termés, hivatalos listaár 70 000 szemre vetítve, takarításkori víztartalom, 650 Ft/t/víz% szárítási költség, 30 000 és 43 000 Ft/t átvételi ár – alapján történt)

 


 

 

 

Alexxandra – FAO 380 – A legnagyobbat termõ újdonság!Hibridünk minden évben a legjobbak között végez. A GOSZ-VSZT Posztregisztrációs kísérletben az elsõ helyezetthez viszonyítva országosan mindössze 3% eltéréssel termésben a hetedik volt.Oxxygen FAO 350 – Kell a csúcshoz!Új hibridünk, mely a 2010-es RAGT termelõi versenyben nagy népszerûségre tett szert! Az alábbi táblázat a gyõztesek névsorát és eredményeit tartalmazza.

 


 

Poluxx FAO 310 – Új genetika a FAO 300 elején!Országosan 20 kísérleti helybõl a FAO 300–340-kel összehasonlítva 1db elsõ, 3 db második, 6 db harmadik, 3 db negyedik és 3 db ötödik helyezést ért el! Nyereségszámítását kérje kollégáinktól!

Mooglli CL HO – Egy igazi újdonság!Jelenleg egyedül az RAGT rendelkezik Magyarországon kereskedelmi mennyiségû magas olajsavas Clearfield gyomirtási technológiával kezelhetõ napraforgóval. Hivatalos és üzemi kísérletek alapján egy betegségekre nem érzékeny, átlagtól nagyobb termõképességû, stabilan magas olajsavtartalmú vagy olajtartalmú hibrid, mely a KITE Zrt. forgalmazásában áll a termelõk rendelkezésére.

 


 

 


www.ragt.hu • RAGT – a másik út a sikerhez!