MENÜ

Szervizszolgáltatás és alkatrészellátás

Oldalszám: 70
2014.02.07.

- prémium szinten minden Massey Ferguson termékhez

 

 

Egy modern mezõgazdasági gép vásárlásakor egyre több gazdaság számára elsõdleges szempont az eszköz mögött álló szerviztámogatás és alkatrészellátás minõsége. A tervezett beruházás ár-érték arányát is nagy mértékben befolyásolják ezek a tényezõk megbízhatóságukkal, minõségükkel és gyorsaságukkal. A Massey Ferguson magyarországi értékesítése során az importõr Austro Diesel GmbH és a kereskedelmi hálózat tagjai nemcsak az erõgépek terén képviselik a prémium kategóriát, hanem a mögöttük álló szervizhálózat, alkatrészellátás és háttér támogatásban is.

A Bécs melletti székhelyû (Schwechat) vállalat az elsõk között vezette be az országban a 24 órán belüli alkatrész ellátási rendszert a Massey Ferguson gépeket választó gazdák számára. A szisztéma lelke egy minden igényt kielégítõ központ közel a magyar-osztrák határhoz. A raktárban a kopó alkatrészek 100%-a, míg minden gyártásban lévõ összes típus alkatrészeinek 96%-a található meg. Ebbe a raktárba futnak be a kereskedõk rendelései egy adott alkatrészre. A 24 órás ellátás mûködését egész évben rendelkezésre álló éjszakai gyorsposta, légiposta valamint szervizautók garantálják. A gyakorlatban, ha egy gazda délután négyig leadja alkatrész rendelését a kereskedõnél, a szükséges elem 96%-ban másnap reggelre megérkezik a kereskedõhöz. A tulajdonos már akár délután tovább dolgozhat traktorával, kombájnjával. A rendszer arra az igényre kínál megoldást, hogy az idõ pénz és érték, de a kiesett idõ és elvesztett bevétel a legnagyobb elkönyvelhetõ veszteséget jelentik egy vállalkozás számára.

 


 

 Mit jelent a 24 órán belüli alkatrészellátás a gazdák számára……bizalom. A nagy értékû munkagép üzemelése hosszú ­távon garantált, a tulajdonos beruházása akkor is biztosítva van, ha a technika ördöge közbeszól. Megnyugvást jelenthet, hogy minden kereskedõnek saját mûhelye és modern felszereléssel ellátott szervizautója van. Extra biztonságot nyújt, hogy az importõr két specialistával is rendelkezik, akik bármikor a problémák megoldására készen állnak. A már említett 24 órán belüli alkatrészellátás gyors, precíz és azonnali professzionális megoldást kínál. Minden háttértámogatás elsõdleges célja, hogy a Massey Ferguson gyártmányai elnyerjék partnereink bizalmát azzal, hogy az elvárt termelékenységet garantálják minimális állásidõkkel.

 


 

 …kiszámítható gazdálkodás. A hoszszú távú kiszámítható költségek illetve az alacsony fenntartási, javítási ráfordítások jelentõsen csökkentik a teljes élettartam alatti gépre fordított kiadásokat. A Massey Ferguson traktorok és kombájnok magas minõségi és technikai színvonalukkal lehetõvé teszik a folytonos munkavégzést és a melléjük kínált szervizháttérrel kiszámíthatóvá teszik a gazdálkodást.…jelentõs költségcsökkenés. A szervizszolgáltatás elsõdleges célja a javítások gyors és szakértõ ellátása mellett a garantált üzemelés biztosítása és a költségcsökkentés. Minden gazdaság számára, egy gép meghibásodása miatt kiesett napok vagy hetek jelentõs bevételcsökkenést eredményeznek. Gondoljunk csak az aratási szezonban több napot álló kombájnokra a nem elég gyors és hozzáértõ alkatrészellátás és szerviz miatt. Ilyenkor egy év munkája mehet tönkre. Ugyancsak példának lehet felhozni a saját földjeiken vagy bérmunkában szántani, szállítani, szolgáltatni nem képes gazdákat. Mindkét esetben több millió forintos kárról is beszélhetünk. Ilyen esetekben értékelõdik fel igazán és mutatja meg valós értékékét a Massey Ferguson termékei mögött álló professzionális és gyors 24 órán belüli alkatrészellátás.Lõwi Barna • Austro Diesel GmbH