MENÜ

RAGT hibrid = PROFIT

Oldalszám: 41
2014.02.07.

Rossz választás = profitka

 

 

Az Alexxandrán keresztül bemutatjuk az RAGT genetika elõnyeit. Prémium kategóriás termékek termelõbarát árakon! Ez az RAGT!

A vevõtalálkozókon a termelõk mást sem látnak a nemesítõházaktól, mint olyan grafikonokat, amely arról szól, hogy „mi vagyunk a legjobbak”, „ez a legjobb hibrid” stb. A termelõ meg áll és néz, hogy mindenki ezt mondja, akkor mi is van itt?Ma már mindenki tudja, hogy a Magyar Kukorica Klub 2010-es fajtakísérletét FAO 300-ban az RAGT Phileaxx-a nyerte. A másik független kísérleti országos rendszerben, a GOSZ-VSZT 2010-es Posztregisztrációs kísérletében a Phileaxx nem indulhatott, de az Alexxandra hozta magát és mindössze 3%-os eltéréssel az elsõ helyezettõl a 7. helyen végzett a TERMÉS rangsorban.Azonban a növénytermesztést nem a nagy termésekért, hanem a minél nagyobb jövedelemért, profitért csináljuk, gondolom Ön is!?

 


 

 

Látható, hogy amíg a termésben a 7., a profitban a 3. az Alexxandra, ugyanez a Dunántúlon termésben már csak alig 2% különbséggel az 5., de profitban az elsõ helyet jelentette! Mi a magyarázata ennek a kitûnõ eredménynek? Nyilván kellett a többihez hasonló nagy termés, a jobb vízleadás, az egyértelmûen alacsonyabb vetõmagárak. Így lehetett magas árbevétel, amely kisebb szárítási költséggel és olcsóbb árral, azaz kisebb összes költséggel párosulva nagyobb profitot eredményezett.Tisztelt Kolléga! Ne a termés, hanem a PROFIT alapján válasszon és ne felejtse: RAGT – a másik út a sikerhez!Csondor Gyula • RAGT