MENÜ

Francia genetika, francia elõállításból

Oldalszám: 12
2014.02.10.

Kiváló minõségû vetõmagok az EURALIS-tól

 

 

A 2010-es esztendõben tapasztalt idõjárás és a szélsõségesen változó bevételi lehetõségek komoly kérdéskör megválaszolását indokolja a gazdák részérõl. Milyen vetõmagot vásároljanak és vessenek, hogy annak idején a betakarítást követõen profittal zárják a következõ évet? E dilemmák megválaszolásához nyújt segítséget az EURALIS a 2011-es kínálatával.

Kukorica kínálatában cégünk a kimagasló terméspotenciál, a gyors vízleadás, a szárazságtûrés és szárszilárdság négyesének hibridekben megfogalmazott alternatíváit nyújtja.Az ES SENSOR (FAO 330), a szegmens vezetõ terméke az EURALIS-nál, hiszen az elõbbi követelményeknek 100%-ban megfelel. A 2010-es betakarítási szezonban termõképessége és vízleadása volt a legfontosabb elõnye versenytársainál. Alacsonyabb növényméret, aszálytûrés, kiváló Fusarium tolerancia.A 300-as éréscsoport vége felé érõ ES SENSOR (FAO 390) szintén vezetõ hibrid az EURALIS-nál; magyarországi eredményei 2010-ben meggyõzõek voltak akár a GOSZ-VSZT, akár a Magyar Kukorica Klub tekintetében. Kiemelkedõ a kompenzációs képessége, aminek révén képes többlet termést produkálni.Az ES ZODIAC (FAO 450) igazi ereje a kirobbanó kezdeti fejlõdés, az aszálytûrés, a stabil termõképesség és szár négyesében rejlik. Teljesítményével a 2010-es évben szintén bizonyított.Az EURALIS 2011-re több újdonsággal jelentkezik napraforgó portfoliójában. Ezek közül kiragadva a vezetõ termékek köre a napraforgó termesztés újabb igényeihez igazodik. Clearfield® gyomirtási technológiával termeszthetõ kínálatunk figyelemre méltó hibrideket vonultat fel. Az ES FLORMIS CL az intenzíven napraforgót termesztõk igazi „barátja” lehet; hiszen kiemelkedõ terméspotenciálja, magas olajtermése és betegségekkel szembeni erõs ellenállása jelentik vonzó tulajdonságait. Az ES ARAMIS CL az elõbbi hibrid jegyeit ugyan úgy magán viseli, azonban rendkívüli módon a stresszes termõhelyeken is képes komoly teljesítményre! E szegmens harmadik és legújabb képviselõje az ES BALISTIC CL – HO hibrid, amely amellett, hogy IMI hibrid, még magas olaj- és olajsav tartalmával képes a piac ezen szeletében alternatívát nyújtani a napraforgó termesztõk számára.HO hibridjeink kiváló képviselõje az ES BASILIC HO, amely a már ismert ES PETUNIA HO változata. Kisebb növényméret, kiváló betegségtolerancia, magas olaj- és olajsav-tartalom mindez egy igazán kiemelkedõ hibridben.Az elõbb említett hibrid, az ES PETUNIA már a hazai piacon jól bevált és elismert hibrid. Több termõrégió és évjárat bizonyítja kiváló tulajdonságait, melyet évjáratonként stabilan és látványosan megmutat. Olajnapraforgó a hagyományos szegmensbõl; erõs szárral, szívós betegségekkel szembeni ellenállással és magas olajtartalommal.

Számoljon Ön is velünk és válassza a 2011-es évben az EURALIS kiváló minõségû vetõmagjait!EURALIS – Növeljük bizalmát! • www.euralis.hu