MENÜ

A Szakma Napja

Oldalszám: 49
2014.02.10.

A Bábolna -Takarmány nagysikerû partnertalálkozója. A PR úgy tartja: rendezvényed legyen vonzó, egyedi, különleges, „meghökkentõ”; sok mindent szervezhetsz, csak azt nem, amit mások.

 

 

A Bonafarm Bábolna-Takarmány szeptember 16-án rendezett partnertalálkozójának szervezõi úgy tûnik megfogadták ezt a tanácsot.Rendezvényük vonzó volt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a kultúrált körülményeket biztosító Sarlóspuszta Club Hotelbe közel 300 partnerük jött el az ígéretes programra.Rendezvényük egyedi volt, mert róluk, közös dolgaikról volt szó. Az egybegyûltek tájékoztatást kaptak a cég ígéretes tevékenységérõl és a soron lévõ terveikrõl, feladataikról (Kádár Péter igazgató).Gyakorlati értékû, jó példát kaphattunk arra, hogy a genetikai törvények megtartásával világszínvonalú sertéstelep mûködik Dalmandon (Nagy Tibor sertés-ágazatvezetõ).Tudományos alaposságú gyakorlati tanácsokat hallottak az egybegyûltek a mikrobiológia világából. Megtudhatták milyen lehetõségek vannak a mikrotoxinok okozta toxikus hatások mérséklésére (Dr. Mézes Miklós egyetemi tanár). A partnerek újfent tapasztalhatták, hogy a Bonafarm-Bábolna Takarmánynak igen sikeres az innovációs tevékenysége (Dr. Fábián János kutatás-fejlesztési vezetõ).

 

 


 

Rendezvényük különleges – elsõ hallásra – „meghökkentõ” volt. Vajon mit ajánlhat a takarmányozás világában jártas szakembereknek dr. Kemény Dénes a háromszoros olimpiai bajnok vízilabda válogatott szövetségi kapitánya és Vitray Tamás kettõs a sport világából vett tapasztalataival, az üzleti világban dolgozóknak. Kiderült: igenis van kapcsolódási pont. A sikerhez kell egy összekovácsolt csapat, bár igaz hogy a szereplõk sokszínûségébõl, eltérõ egyéniségébõl fakadóan ez a csapatépítés egyáltalán nem könnyû feladat.A vastaps jelezte, hogy a különleges elõadás óriási sikert aratott. Érdemes volt eljönni, ismét értékes munícióval távozhattunk – összegezték véleményüket a partnertalálkozó résztvevõi. Jövõre? A tervek szerint folytatják. Ám a mérce magasra került.www.agronaplo.hu/videok/172Fehér Károly – Wellesz Tibor