MENÜ

Aktuális

Szakfolyóirat > 2010/09 > Aktuális Adó Bejelentés iparűzési adó

A helyi iparûzési adóhoz kapcsolódó hatáskörök

Az Országgyûlés által 2010. június 21-i ülésnapon elfogadott, a helyi iparûzési adóval kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló 2010. évi LVII. törvény rendelkezései szerint a helyi iparûzési adóval kapcsolatos feladatok 2010. június 29-ével az önkormányzati adóhatósághoz visszakerülnek. Így az állandó és az ideiglenes iparûzési tevékenységgel kapcsolatos valamennyi adókötelezettséget 2010. június 29-tõl már az önkormányzati adóhatóság(ok)hoz kell ettõl az idõponttól teljesíteni.  

Szakfolyóirat > 2010/09 > Aktuális Támogatás rendelet benyújtás

Aktuális támogatások

A gazdálkodóknak elõ kell készülniük a gazdasági év lezárásával a 2009/2010. évi gazdálkodási napló elektronikus leadására is. Az elektronikus adatszolgáltatást a támogatási idõszak további éveiben is a gazdálkodási év lezárultával, szeptember 1. és november 30. között kell teljesíteni.  

Szakfolyóirat > 2010/09 > Aktuális Dekalb Syngenta IKR

Hír-Mix

60 éves a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kara! A DEKALB kiemelt figyelmet fordít a stressztoleráns hibridek nemesítéséreAZ EREDETI TERVEK SZERINT KEZDI MEG MÛKÖDÉSÉT AZ NFABaranyai Gazdanapok 2010 Befejezõdött az aratásIsmét finanszírozzák a bankok az IKR-tMegújulnak a Syngenta termékeiMGSZH különdíj a K&B Gépudvar Kft.-nek Pioneer Portfólió Farm- szentlõrinci konzultáció Sikeres bábolnai szereplés a Baranyai GazdanapokonÚjított a BENTLEY Farm