MENÜ

Güttler újdonság értesítõ

Oldalszám: 37
2014.02.11.

Most nem a már ismert gépeinkrõl tájékozódhat az olvasó, hanem két új fejlesztéssel szeretnénk megismertetni a gazdatársakat. A Güttler egyik nyári újdonsága nem is annyira újdonság, mert a gazdálkodókkal már sokat beszéltünk róla, és a legtöbben már nagyon várják ennek a kiegészítõnek a bevezetését.

 

 

A PW 45 AS Compact és a PW 48 AS Compact hengerrel rendelkezõ gazdálkodókkal ezúton tudatjuk, hogy elkészült a hengerükre utólag is felszerelhetõ simító elõtét. Ez a már jól ismert rugós lapokból kialakított Güttler FlatSpring simító, amely már a nagyobb munkaszélességû (5,4-6,2-6,4 m) Güttler hengerekhez is elérhetõ 2009. novembere óta. Most azonban a kisebb Compact hengerekre is elkészítettük ezt a hasznos kiegészítõt.

Természetesen aki még nem rendelkezik valamelyik kisebb munkaszélességû, olcsóbb Güttler hengerrel, azok együtt is megrendelhetik a Compact hengert és a FlatSpring simítót is. Ez a gép 4,5 és 4,8 méteres munkaszélességgel alkalmas a kisebb gazdaságok számára is hengerezési és szántáselmunkálási feladatokra, míg a vonóerõigénye sem magas, elég hozzá 80 lóerõ. Ilyen kategóriájú traktorok minden kisebb gazdaságban megtalálhatók.

A simítóval felszerelt henger egyaránt alkalmas a különbözõ rögtörési, vetés utáni lezárási munkákra, illetve az õszi kalászosok tavaszi bokrosító hengerezésére is, valamint egy menetben lehet szántást elmunkálni és magágyat készíteni a már korábban ismertetett módokon.

Páska Norbert • Agrármérnök-tanár

Most kedvezményes áron juthat hozzá egyes raktáron lévõ gépeinkhez. Különbözõ munkaszélességû Güttler hengerek, LK45AS Földmester magágykészítõk, Güttler tárcsásboronák, SuperMaxx kultivátorok közül válogathat a készlet erejéig. Keresse kollégánkat, Vörös Endrét a 06-30/236-9503 telefonszámon!