MENÜ

Újgenerációs STELA és LAW szárítók a Pannonagritól

Oldalszám: 19
2014.02.17.

Tisztelt leendõ szárítótulajdonos!
Bármely szárítóforgalmazótól vásárol Ön komplett szárítótelepet, ezeknek az üzemeknek fõbb gépegységei általában megegyeznek, hiszen minden szárítótelep közel azonos részekbõl áll. Ezek a részek a következõk:

 

 


 

 

A gabonaszárítók vonatkozásában elmondható, hogy a pályázatos értékesítési lehetõségek kiszolgálására immár több, mint 30 szárítótípus forgalmazása történik Magyarországon.A mi viszonyainkhoz leginkább azok a gépek felelnek meg, amelyek saját hazájukban is hasonló feladatokat látnak el, mint Magyarországon, tehát univerzálisan használhatóak és minden terményféleséget hatékonyan képesek szárítani. Bírják az igénybevételt és a repce, gabona (esetenként) napraforgó, kukorica leszárítása során akár fél évet is képesek megállás nélkül üzemelni.

Több ilyen szárítótípus is van a magyar piacon és ezek közül a típusok közül mindenképpen vezetõ szerepet játszanak és a hosszú évek üzemi gyakorlata során tekintélyt vívtak ki maguknak a német gyártmányú STELA szárítóberendezések és a francia gyártmányú LAW szárítóberendezések.

A STELA és LAW szárítókról elmondható, hogy azok rendkívül robosztus kivitelûek. Saját hazájukban 30–40 éve mûködõ gépek is megbízhatóan szolgálják a termelõket. Ezekre a gépekre jellemzõ a kiváló munkaminõség és energiatakarékos mûködés.Egyik erõsségük a szárítási folyamat automatikus vezérlése, amellyel kiváló minõségû, egyenletes nedvességtartalmú végterméket tudnak biztosítani üzemeltetõiknek.

 

 


 

 

A legtöbb fejlesztési javaslat a gyakorlatból érkezik. Fontos, hogy a forgalmazott szárítótípusoknak legyen egy olyan „gazdája”, aki az üzemeltetés mûszaki kiszolgálását felelõsen végzi, az üzemi tapasztalatokat összegyûjti, értékeli és azokat a szárítók gyártójához továbbítja. Így biztosítható a berendezések folyamatos fejlesztése és a szárítótelepek színvonalas mûszaki kiszolgálása.

 

 


 

 Ezt a feladatot teljesíti a Pannonagri Kft., amely immár több, mint 15 éve foglalkozik a STELA és LAW szárítótípusok, valamint kiszolgáló technológiáik értékesítésével, szervizelésével és ezen idõszak alatt több, mint 130 szárítótelepet hozott létre Magyarországon.

Legyen Ön is a partnerünk, gyõzõdjön meg az általunk forgalmazott technika magas színvonaláról, szervizszolgáltatásunk megbízható mûködésérõl.

Pannonagri Kft. • 2890 Tata, Toldi M. u. 15/A

Tel.: 06-34/487-111 • Fax: 06-34/487-222 [email protected]  

www.pannonagri.hu