MENÜ

Arat az elitmag.hu

Oldalszám: 25
2014.02.18.

Kilenc hónapja indult az Elitmag Kft. megújult honlapja

 

 

Az új szakportálon az egyes fajtákról és vetõmagjairól folyamatosan aktualizált információkból szemezgethet a látogató, a legfrissebb kutatási eredmények alapján.

 Az elitmag.hu honlapon jelenleg 135 különbözõ fajta adatai érhetõek el. Ezek közül számos már nem rendelhetõ, mégis a honlap készítõi úgy döntöttek, megõrzik õket a nagyközönségnek.

Az elitmag.hu-n az egyes fajták nemcsak önállóan tanulmányozhatóak, hanem a mûfajban egyedülálló módon szabadon összeválogatva, táblázatos formában összehasonlíthatóak, összevethetõek egymással |Fajtaösszevetés| menüpont. Sõt, a legújabb kísérletek eredményeként nemesített búzafajtákat, a ma már csak génbankokban és nemesítési gyûjteményekben elõforduló, hajdan óriási sikerû Bánkúti 1201-gyel éppúgy össze lehet hasonlítani, mint a köztermesztésben már sikeres egyéb búzákkal.

Az elitmag.hu erejét jelenleg a naprakészség és a folyamatos megújulás jellemzi. Az országhatáron belül, esetleg azon túl sem találunk olyan honlapot, amely ilyen aprólékosan világosítja fel fajtáiról és azok vetõmagjáról az idelátogatókat. A portálról közvetlenül kapcsolatba lehet lépni az egyes szakterületek képviselõivel és valamennyi, az Elitmag Kft. sikerében részt vállaló szakemberrel |Kapcsolatok| menüpont.A martonvásári kutatási eredményeket, az új fajtákról szóló beszámolókat elsõként igyekszik közölni. Az egyes fajták esetén mindig a részletességre, és a pontosságra helyezi a hangsúlyt .

Az elitmag.hu számos szolgáltatást kínál. Ilyen az információk megosztása egyetlen kattintással a különbözõ közösségi portálokon. Így az információk idejében, és célzottan azokhoz jutnak el, akiket az érdekel, akiknek a munkáját, terveit azok alapjaiban befolyásolják.Az elitmag.hu az információ átadásának professzionális megoldása mellett már új utakat is szánt. Saját internetes közösségének építésébe kezdett, amelyhez egy egyszerû regisztrációs ûrlap kitöltésével csatlakozni lehet |Regisztráció| menüpont. A közösség tagjai rendszeres hírlevélben értesülhetnek a martonvásári kutatási eredményekrõl, a legújabb fajtákról, akciókról, eseményekrõl. Kapcsolatba léphetnek egymással, közzétehetik véleményüket.Az elmúlt hónapok sikere, hogy a látogatószám megsokszorozódott, és számos pozitív visszajelzés érkezett annak ellenére, hogy az agrárszektorban az internet használat korántsem anynyira elterjedt. További siker, hogy a legfontosabb kulcsszavakra a jelentõsebb keresõk, mint a Google és a Bing a megújult portált igen elõkelõ helyre rangsorolja.

Bakos Gábor Antal

Elitmag.hu névjegye • http://elitmag.hu  

Ajánlott böngészõk: Firefox 3.x, Google Chrome,

Internet Explorer 8.x, Opera

Ajánlott felbontás: min. 1024x768

Havi egyedi látogatószám: 3 500 fõ

Havi oldalletöltés: 17 000 oldal