MENÜ

A fejlõdés útja

Oldalszám:
2014.02.18.

Az OMIKRON Kft. 1990. november 22-én lett alapítva gépgyártási fõ tevékenységi körrel. A társaság talajmûvelõ gépgyártásban elért eredményeit a termékskála folyamatos fejlesztésének, az erõteljes marketing tevékenységének és nyereség visszaforgatásának köszönhetõen a mai napra egy országos és szûkebb nemzetközi (Horvátország, Szlovákia, Románia) hírnév elérését tette lehetõvé.

 

 


Gépeink saját fejlesztésûek, melyekkel 80 LE-tõl 250 LE-ig a legszélesebb igényeket ki tudjuk elégíteni, figyelembe véve a korszerû talajmûvelési technológia energiatakarékos, környezetkímélõ elvárásait.Bizonyos termékcsoportban az FVM Mûszaki Intézet adatai alapján piacvezetõ a vállalkozás. Nagykereskedelmünk országos lefedettségû kereskedõ partnereink által. IKR Zrt. Bábolna, KITE Zrt. Nádudvar, Axiál Kft. Baja stb.

 


Alkatrész beszerzéseinket
az Európai Unión belüli legnevesebb gyártóktól szállítjuk. (Bellota Spanyolország: tárcsalap és egyéb kapák, Gaspardo Olaszország: mûtrágya adagoló).Az OMIKRON Kft. széles termékskálája lehetõséget ad a gazdálkodók számára technológiájuk szerinti kedvezõ választásra. Termékcsaládok folyamatos fejlesztése biztosítja a korhoz, körülményekhez, idõjárási tényezõkhöz, birtokméretekhez történõ választási lehetõséget.

 
Az OMIKRON KFT.
minden évben számos rendezvényen vesz részt, mint például a Budapesten megrendezésre kerülõ AgroMashexpo Kiállítás, a bábolnai Nemzetközi Kiállítás és Vásár. 2010-ben elõször vett részt a cég nemzetközi kiállításokon, így ott voltunk a nyitrai kiállításon valamint a brnoi TechAgro Kiállításon is. Ez utóbbin a cég egy 600 kg-os mûtrágyaszóróval szerelt kultivátort, Cambridge hengert, váltvaforgató ekét, illetve egy nehéztárcsát mutatott be az érdeklõdõknek. Számos pozitív visszajelzés jött a gépek technológiai fejlettségére, illetve az ár-érték arány meghatározására vonatkozólag. Külön, nem várt öröm számunkra, hogy ezen a kiállításon, (annak ellenére, hogy elsõ alkalommal volt jelen az OMIKRON) megrendelést is kaptunk, illetve külföldi kereskedõ partnerekkel is felvettük a kapcsolatot.

Sok új élménnyel és tapasztalattal tértünk vissza, hogy ezeket is kamatoztatva az Önök igényeinek legjobb és legkorszerûbb gépeket tudjuk biztosítani. Biztosak vagyunk abban, hogy az OMIKRON szlogene nem csak egy mondat, hanem tükrözi a cég arculatát.