MENÜ

Tavaszi munkálatokra felkészülés KONGSKILDE Vibro Masterrel

Oldalszám: 46
2014.02.19.

Nagyon fontos kérdés a gazdasági termelés elindításában a helyes és idõben történõ talajlezárás és a megfelelõ visszatömörítés.

 

 

Lényeges kérdés az is, hogy ennek a feladatnak az elvégzése olyan idõszakot érintsen, amikor a korai kelõ apró gyomok irtásában a lehetõ legjobb hatást érjük el. Ha ez a korai feladatsor évrõl évre a megfelelõ idõben kerül elvégzésre, jelentõs mértékû agrotechnikai gyomirtó hatást érhetünk el és ezzel az évek folyamán egyre több gyomirtó növényvédõ szertõl kímélhetjük meg a pénztárcánkat.A cégünk széles termékpalettával kínál HE-VA, Väderstad, Dalbo és Güttler rögtörõ hengereket (Crosskill vagy Cambridge) akár Crossboard vagy Spring-Board simítóval, gyûrûshengereket, fogas boronákat, Vogel & Noot, Kongskilde, HE-VA, OPaLL-AGRI Saturn, Terra-Kombi, Metalwolf magágykészítõ kombinátorokat.

A Hanki-Ker Kft. a Kongskilde magágykészítõ kombinátorok forgalmazásával a minõségi talaj-elõkészítéssel és könnyû vonóerõ igénnyel megbízható szolgálatot nyújt a kis, közép- és nagy gazdaságoknak.A Kongskilde kombinátorok 2,2 m és 8,5 m közötti munkaszélességgel készülnek. Legkedveltebb változatai a magyar gazdaságokban az SGC és SQ típusok. Az SGC típusjelû kombinátorok „S-kapával” és 10 cm-es míg az SQ típusjelû „SQ-kapákkal” 8 cm-es osztással vannak felszerelve, melyek univerzálisak, minden talajtípusnál alkalmazhatók. Az SQ kapa 60°-os vágási szöge hatására a nedves alsó talajréteget nem hozza fel a felszínre, viszont a kapa könnyedén behatol a talajba és jó keverõ hatása van. Felszereltségét tekintve a kombinátorok, hidraulikus felcsukható változatain az oldalszárnyak a fõkeretre csukódnak fel. A mélységtartó kerekek mélységállítása skálán leolvasható értékre állíthatók. A gumibak függesztõ a 3. pont terhelés egyenletesebb átadása érdekében lett kialakítva. A simító és a rögtörõ felerõsítési hely minden gépen gyárilag kialakított, így utólagosan minden kiegészítés egyszerûen az alapgépre felszerelhetõ.

A Kongskilde magágykészítõ családot minden olyan gazdálkodónak ajánljuk, akik magas minõségi munkát, a könnyû szerkezetnek köszönhetõen kisebb üzemanyag-fogyasztást, nagy területteljesítményt és megbízhatóságot kívánnak elérni.

Zahorecz György gépészmérnök


Hanki-Ker Kft.

+36-30/695-8104