MENÜ

Aktuális

Szakfolyóirat > 2010/04 > Aktuális Támogatás Kifizetés kérelem

Aktuális támogatások

Április hónapban rengeteg feladat várja a mezõgazdasággal foglalkozó termelõket. Az egységes kérelem leadása elõtt az AKG programban résztvevõknek el kell küldeniük a területazonosítási kérelmüket az ügyfélkapun keresztül. Az egységes kérelemhez tartozó borítékok átvehetõk a falugazdásznál. Április hónapban a termeléshez kötött anyatehén támogatás kifizetése is várható.  

Szakfolyóirat > 2010/04 > Aktuális AXIÁL Kft. Kukorica LEADER

Hír - Mix

Axiál Szakmai Napok, BajaELINDUL A „MAGYAR TERMÉK MAGYAR BOLTBÓL” ELNEVEZÉSÛ PROGRAMKukorica termésverseny 2010Megérkezett!Mély- és magasépítészeti szigeteléstechnológiai rendszerek a „SUNI” Kft-tõlNincs veszélyben hazánk gyümölcsgénállományaSiófokon a boroké volt a fõszerepTAVALY REKORDÖSSZEGÛ KIFIZETÉS VOLT AZ MVH-NÁLTOPIGS szakmai továbbképzés sertéstartóknakUTS referencia biogázüzem Kapuváron

Szakfolyóirat > 2010/04 > Aktuális Adó vállalkozó vagyonadó

Mi után kell továbbra is vagyonadót fizetni?

A 2010. január 1-tõl hatályos vagyonadó törvénybõl a lakóingatlanok utáni adófizetési és -bevallási kötelezettséget eltörölték. De mi után kell e törvény szerint továbbra is vagyonadót fizetni? A vagyonadóról szóló törvény szerint továbbra is adófizetési kötelezettség terheli a nagy teljesítményû személygépkocsikat, vízi- és légi jármûveket. Összeállításunkban az elõbbivel foglalkozunk részletesen.