MENÜ

INTERAT Zrt. - GAMBETTI-BARGAM ELIOS, FOX és COMPACT permetezõgépek hidraulikus szórókerettel

Oldalszám: 27
2014.02.19.

Az INTERAT Zrt. által forgalmazott GAMBETTI-BARGAM permetezõgépek között széles választékban található meg a vontatott, hidraulikus mûködtetésû szórókeretes szántóföldi permetezõgépek. A GAMBETTI-BARGAM permetezõgépgyár – mely Európa egyik legnagyobb és legismertebb növényvédõ gépgyártója – az elmúlt években teljesen megújította nagy ­teljesítményû vontatott permetezõgép kínálatát.

 

 

Az ELIOS típusú permetezõgépek tartálytérfogata 2200 vagy 2700 liter. A permetezõgépek megvásárolhatók 16-21 m-es hidraulikus nyitású, oldalt záródó BDL, vagy BDL AIR típusú szórókeretekkel, az utóbbiakra légzsákos szórókeret kiegészítés utólagosan is felszerelhetõ.

 


 

A FOX típusú permetezõgépek 2700 vagy 3200 literes tartál­lyal rendelhetõk. Választható szórókeretek: BDL 16-28 m és BDL AIR 16-24 m munkaszélességû, légzsá­kos szórókeretek.

 


 

A COMPACT permetezõgépek választhatók 3200, 4200 és 5200 literes tartályokkal. A permetezõgépre felszerelhetõk a BDL 18-28 méteres szórókeretek, az igen erõs és nehéz BDL SUPER 2036 mes szórókeretek, valamint a BDLA SUPER 2028 mes légzsákos keretek.

 


 

 

Valamennyi szórókeret oldalt záródó, hidraulikus mûködtetésû szórókeret. A BDL típusú szórókereteknél minden szárny egyszerre, vagy külön is nyitható, a BDL AIR, BDL SUPER és BDLA SUPER kereteknél minden szárny külön nyílik. A szórókeretek hidraulikausan billenthetõk. Mûködtetésük vezérelhetõ a traktor hidraulika karokról, vagy elektrohidraulikus távvezérléssel.

A szórókeretek kiegészíthetõk egy speciális légrugó rendszerrel is, melynek erõssége állítható. A függõleges irányú szórókeret rugózás megnöveli a szórókeret élettartamát és a lengések további csillapításával javítja a szórásegyenletességet. Minden vontatott per­metezõgép alapfelszereltsége a nagyméretû tisztavíz átmosató tartály, a kézmosó víztartály, az állítható nyomtávolság.

A permetezõgépek rendelhetõk merev vonórúddal, nyomkövetõ vonószerkezettel, vagy multifunkcionális vonóberendezéssel.

A BARGAM permetezõgépek a legjobb minõségû részegységekkel vannak szerelve, említést érdemelnek az ARAG permetezõgép szerelvények, elektromos szakaszolók, vegyszerbekeverõk, az ANNOVI REVERBERI membránszivat­tyúk, valamint az ARAG és MÜLLER permetezõgép szabályzó komputerek és sorvezetõk.

 


 


 


A 16 évvel ezelõtt eladott GAMBETTI-BARGAM permetezõgépek a mai napig is kifogástalanul üzemelnek, az érdeklõdõknek rengeteg referenciahelyet tudunk adni.

Az INTERAT Zrt. magasan képzett szakemberei, szervizszolgálata és nagy raktárkészlete a felhasználók részére növeli az üzemeltetés biztonságát.

www.interatzrt.hu  • [email protected]