MENÜ

Új Invest alközpont Szekszárdon

Oldalszám: 46
2014.03.03.

Az Invest Kft. november 24-én ünnepélyes keretek között avatta fel új, szekszárdi telephelyét. Ez alkalomból beszélgettünk Szaxon Róberttel, az Invest Kft. ügyvezetõ igazgatójával.

 


 

 

AN: A cég értékesítési rendszere 2005. óta jelentõs átalakuláson ment keresztül. Mitõl sikeresebb a rendszer a korábbihoz képest?

SZ.R.: Az elõzõ rendszerünk kizárólag márkakereskedõi hálózatra épült. A piaci igényekre ily módon nem tudtunk elég gyorsan és hatékonyan reagálni, ezért döntöttünk úgy, hogy saját értékesítõi hálózatot építünk ki, így jelenleg a kilenc képviselõnk állandó jelenlétével gyorsan és rugalmasan tudunk a piac elvárásainak megfelelni.

AN: Ebben az évben az Invest Kft. 210 db. traktort értékesített, ami a piac 10,5%-át teszi ki. Mi a siker titka?

SZ.R.: Az általunk forgalmazott CASE IH traktorcsaládot és annak megbízhatóságát a termelõk már jól ismerik és elismerik. A CASE IH meghatározó, aktív szerepet tölt be a mezõgazdaság gépesítésében, fejlesztésében már több, mint 160 éve. A Case IH-nak nemcsak a nagyszerû traktorkínálata, hanem a bálázó- és kombájnkínálata is tükrözi a három nagy mezõgazdasági gépgyártó, a Case, az International Harvester és David Brown márkáktól származó örökségeket. Azon dolgozunk, hogy ehhez a márkanévhez megfelelõ szolgáltatási hátteret tudjunk biztosítani.

AN: Az alkatrészellátás is beletartozik az említett szolgáltatásba. Milyen módon biztosítják a hátteret?

SZR: Totális lefedettségre törekszünk. A fõ alkatrészközpontunk Nagyigmándon van, mely fõraktárként mûködik, ezen kívül folyamatosan nyitjuk meg a területi kiszolgáló központokat, melyek alraktárként funkcionálnak, illetve mindenhova mobil alkatrész értékesítõt irányítunk, akik folyamatosan látogatják a termelõket és értékesítik az alkatrészeinket.

AN: Az elõadásában kijelentette, hogy agresszív terjeszkedési projektbe kezdett az Invest Kft. Mit jelent ez?

SZR: 2008-ban megnyitottuk a mezõfalvi telephelyünket, idén Szekszárd következett. 2010-ben megnyitjuk az ácsi fõ központunkat, illetve a nyíregyházi alközpontot, az ezt követõ években pedig Gödöllõn, Füzesabonyban, Sárváron és Balatonkeresztúron nyitjuk meg az újabb telephelyeinket.

 


 

Átadták a 950. CASE IH traktort

A szekszárdi rendezvényen került sor a 950. CASE IH traktor átadására, melyet a dombóvári illetõségû BPDD Kft. vásárolt meg.

Várkonyi Bence, az Invest Kft. kereskedelmi vezetõje elmondta, hogy a MAXXUM 125 X, mely most átadásra került, a legnépszerûbb típusok közé tartozik.

 


 

A kisgazdaságok vezérgépeként funkcionál, illetve a nagygazdaságok közepes, illetve kisebb volumenû munkáinak ellátására alkalmas. A traktornak két változata van, a hagyományos vezérlésû motorral ellátott, valamint a minden igényt kielégítõ közös nyomócsöves üzemanyagellátó rendszerrel felszerelt traktor. Ez a típus motor-többletteljesítménnyel bír, ami a szállítás, illetve a TLT-vel végzett munkamûveleteknél realizálódik.

Képgaléra: www.agronaplo.hu/kepgaleria/84