MENÜ

MITAS gumiabroncs - egy jó választás!

Oldalszám: 28
2014.03.07.

A Mitas a.s. cég kedvezõ árú, megbízható minõségû gumiabroncsokat kínál ipari, mezõgazdasági gépekre és targoncákra egyaránt. A méret- és a típusválaszték rendkívül széles, alkamazkodva a felhasználási területek sokrétegûségéhez.

 


 

A klasszikus diagonál szerkezetû abroncsok mellett egyre nagyobb teret követelnek a korszerû radiál gumiabroncsok. A Mitas a.s. cég is – a versenytársakhoz hasonlóan – jelentõs innovációt tudhat magáénak a mezõgazdasági gumiabroncsok gyártása területén. Ez megmutatkozik pl. az RD-01, RD-2, RD-03 radiál szerkezetû traktorabroncsokban is, melyek talajkímélõbbek és hosszabb élettartamúak a diagonál abroncsoknál.

A komoly hagyományokra támaszkodó cseh Mitas a.s. a több éve folyó korszerûsítési programjának köszönhetõen a legkorszerûbb technológiát, berendezéseket használja a gyártás során.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a Mitas a.s. Európa második legnagyobb mezõgazdasági gyártója a Michelin után, a világon pedig a negyedik helyen áll, a Michelin, Goodyear, Bridgestone gyártókat követve.A Mitas mezõgazdasági és offroad abroncsok kiemelkedõ minõségérõl tanúskodik az is, hogy olyan vezetõ gyártók részére szállít elsõ szerelésre, mint a John Deere, CLAAS, Caterpillar, Liebherr és a JCB.

A Gumiflex Kft. megalakulása óta képviseli a Mitas gyárat Magyarországon. A közvetlen külkereskedelmi kapcsolat nemcsak a versenyképes árat garantálja, hanem azt is, hogy az új termékekrõl, fejlesztésekrõl naprakész információval rendelkezünk, rugalmasan intézzük az esetleges garanciális ügyeket, kereskedõink évek során kialakult termékismerete pedig lehetõvé teszi, hogy a vásárló a céljainak leginkább megfelelõ gumiabroncsot kapja.Ügyfeleink részére a megrendelt termékeket az ország egész területére jutányos áron kiszállítjuk, 48 000 HUF összeg felett postaköltség nélkül!Kérje ingyenes katalógusunkat, amelyben megtalálja a teljes Mitas mintázat- és méretválasztékot, valamint az aktuális listaárakat.