MENÜ

Contstar Hungary Kft.: Mi felkészültünk!

Oldalszám: 27
2014.03.07.

A Contstar Hungary Kft. 2000-ben alakult, az Inter-Plant Kft. megvásárlásával és folyamatos fejlesztések eredményeképpen a két cég jelenleg 9 telephelyet üzemeltet.

 

 


 

Termékskálánk a magyar piaci viszonylatokhoz alkalmazkodva teljes körben lefedi a mai mezõgazdasági vállalkozások igényét. Elsõsorban a szántóföldi növénytermesztésre és gyümölcstermesztési kultúrákra fókuszálunk.

Szolgáltatásaink rendkívül szerteágazóak, foglalkozunk szaktanácsadással, segítünk a hitelügyintézésben, Európai Uniós pályázatok lebonyolításában. Fogadjuk a gépeket szakszervizelésre, ha kell házhoz megyünk. A gépeket vizsgáztatva adjuk át.

Célunk többek között, hogy az erõ- és munkagépértékesítésben, szervizben olyan kiszolgálást nyújtsunk, hogy ügyfeleink a legteljesebb mértékben meg legyenek elégedve és legközelebb is nálunk vásároljanak. Hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk partnereinkkel és vevõinkkel, ezt versenyképes árak és minõségi termékek felkínálásával, illetve színvonalas szolgáltatásnyújtással kívánjuk megvalósítani.Különös tekintettel felhívjuk figyelmüket egyik fõ termékcsaládunkra: a PRONAR pótkocsikra. Ez a piacvezetõvé vált márka hazánkban évtizedek óta az egyik legelterjedtebb és legközkedveltebb gépek közé sorolható. Mind minõségben mind árkategóriájában maximálisan kielégíti a vevõk igényeit. Kimagasló megbízhatósága mellett elõnyei közé tartoznak:

• masszív felépítés,

• erõs váz és oldalfalak,

• magas élettartam,

• terhelhetõség: 1–27 tonna között,

• nagy teherbírású tengelyek,

• három oldalra billenthetõ,

• gazdag alapfelszereltség.A Pronar az elmúlt években a piacon jelentõs szereplõvé vált, a vevõi elégedettség 99,5%-os, amit mi sem igazol jobban, hogy aki egyszer vásárolt tõlünk ilyen pótkocsit, az a következõnek is Pronart választ.

Keresse fel telephelyeinket, ahol kollegáink segítségével személyesen is meggyõzõdhet a PRONAR pótkocsik garantált minõségérõl és elõnyeirõl. Ezenkívül még számos gépcsaláddal állunk rendelkezésükre, hogy Önöknek könnyebb és gazdaságosabb legyen a termelés és mi biztosak vagyunk benne, hogy

VELÜNK SIKERES LESZ!