MENÜ

Innovatív, üzemtakarékos kiegészítõ berendezések továbbra is a Deraland Kft.-tõl

Oldalszám: 46
2014.03.20.

Tisztelt Gazdálkodók!

A Deraland Kft. alakulása óta arra törekszik, hogy fejlett, a termelési-, és üzemeltetési költségek csökkentéséhez nagyban hozzájáruló erõgép-kiegészítõ berendezéseket kínáljon a mezõgazdasági termelõ szervezetek, ill. magángazdálkodók számára.

 

 Az elmúlt években számos szakmai és PR cikk megjelentetésével szándékoztuk felhívni az érintettek figyelmét az erõgépeikben rejlõ kiaknázatlan lehetõségekre. Úgy látjuk, nem hiábavalók ezen erõfeszítéseink, ugyanis partnereink mára már számos erõgépen alkalmazzák sikerrel berendezéseinket. Azoknak, akik még nem is ismerik ezeket, lássuk az alábbi rövid felsorolást:

• ZUIDBERG mellsõ hárompont füg-gesztés és TLT hajtómûvek,

• ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók,

• CLEANFIX tisztító ventilátorok,

• PTG gumiabroncs nyomásszabályozó rendszerek,

• BEMA seprûgépek és tolólapok,

• SCHARMÜLLER vonóbekötés rendszerek traktorokhoz és vontatmányokhoz.A fent felsorolt gyártmányok közül számos ismert termék van, amelyek régóta fémjelzik termékpalettánkat. Az ÁLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók egy újdonságáról olvashatnak az alábbiakban.A QUICKE traktoros homlokrakodók minõségüknek és technikai megoldásaiknak köszönhetõen mára közkedvelt kiegészítõ eszközzé vált a magyar gazdák körében. Annak érdekében, hogy a rakodási munkák még könnyebben folyhassanak, a Quicke egy különleges rendszert fejlesztett ki:

ESV – a rendszer, amely számos rakodógépes feladathoz illeszkedik.Az ESV rendszer mûködtetése során lehetõsége nyílik a gépkezelõnek az eszközmozgató munkahengereket idõszakosan úszó helyzetbe kapcsolni, ezáltal számos rakodási feladat során könnyítheti meg a munkamenetet. Néhány példa a teljesség igénye nélkül.

Ömlesztett áru rakodásaAmint a gépkezelõ a vezérlõkart ürítési, vagy merítési helyzetben tartva az ESV vezérlést többször egymás után mûködteti, ezáltal a kanál rázó lengéseit idézheti elõ. (1. ábra)

 


 Tapadós, ömlesztett anyagok esetében így lehetõvé válik a feltapadt anyagrészek eltávolítása.

Bálarakodási feladatokA bálák szállítójármûre, vagy kazalba rakása során a szabály szerint a bálákat szorosan egymás mellé kell rakodni, hogy jól illeszkedjenek egymáshoz.

A bálatüske kihúzása során a gépkezelõ röviden aktiválja az ESV rendszert, így a tüskéket könnyedén, a bála kimozdítása nélkül tudja kihúzni a bálából! (2. ábra)

 


 

Amennyiben a fenti rövid tájékoztató felkeltette érdeklõdését termékeink iránt, kérem keressen bennünket, hogy segíthessünk a gazdálkodás hatékonyabbá tételében. Keresse termékeinket a nagyobb traktorkereskedõ cégeknél, ill. várjuk közvetlen érdeklõdését.Dér Attila, Deraland Kft.