MENÜ

Középpontban a teljesítmény - Vredestein mezõgazdasági abroncsok a SIMA-n

Oldalszám: 13
2014.03.21.

A Vredestein a SIMA-n – azaz a világ egyik legjelentõsebb mezõgép kiállításán – az idén kibõvített méretválasztékkal mutatta be mezõgazdasági abroncsait. A gazdálkodók nagy érdeklõdést mutattak az újdonságnak számító Traxion+ hajtott, és a Flotation Trac típusú implement abroncsok iránt.

 

 


 

 

A nagy teljesítményû, korszerû traktorok használata elengedhetetlen az eredményességhez a modern mezõgazdaságban. Az elmúlt évekre jellemzõ méretnövekedés megköveteli a nagy teljesítményt az erõgépektõl. Mindezt pedig csak a megfelelõ abroncsok használata garantálja, azokkal biztosítható ugyanis az optimális tapadás.

A talajstruktúra megóvása azonban továbbra is kiemelt fontosságú, amennyiben az egy hektárra jutó terméshozam szintjét meg akarja tartani a gazdálkodó. A modern traktorok hatalmas súlya miatt a talaj megóvását csak különleges kialakítású abroncsok felszerelésével lehet elérni.

A Vredestein ennek szem elõtt tartásával fejlesztette ki traktorabroncsait. Az abroncsokat több évtized tapasztalatai alapján készítik. Így válhattak ez idõ alatt a nagy mezõgazdasági hagyományokkal rendelkezõ holland, ír, angol, francia, német gazdák kedvelt abroncsaivá. Ezért a gazdák, és a gépgyártók ajánlásait, információit is figyelembe veszik az új típusok gyártása során a Vredesteinnél.