MENÜ

Kabai Táp Zrt. - Túl van a 120 000 tonna takarmány gyártásán 2008-ban

Oldalszám:
2014.03.25.

Kaba település határában található a Kabai Táp- és Takarmányforgalmazó Zrt. Közvetlenül a 4-es számú fõút mellett, szépen parkosított környezetben fekvõ takarmánygyár európai színvonalon több, mint egy évtizede végzi tevékenységét.

 

A cég az elmúlt 14 évben magyar tulajdonú vállalatcsoporthoz tartozott, 2007 februártól a Cehave Landbouwbelang holland takarmánygyártó cégcsoport (www.cehave.com ) egyik leányvállalata lett. A Kabai Táp Zrt. feladata az intenzív és háztáji jellegû ba­romfi és sertés késztakarmányok gyártása és forgalmazása.Az elmúlt évben 110 000 tonnát gyártó üzem az ez évi fejlesztéseknek, és a termelõk bizalmának köszönhetõen, minden eddigi termelési csúcsát megdöntve, 2008. december 21-én legyártotta a 120 000. tonna takarmányát. Ünnepélyes keretek között december 22-én, a debreceni baromfitermelõ, Hüse Ferenc részére lett kiszállítva a 120 000. tonna baromfitáp.

 


 Ez az eredmény a fiatal és fiatalos, magas szinten képzett dolgozóknak, a stabil pénzügyi és alapanyagháttérnek, a folyamatos termék- és tech­nológiafejlesztésnek és a szolid árpolitikának köszönhetõ.

A versenyképesség megõrzése, a folyamatos bõvülés alapelemei a cég mûködésének. A vevõi elége­dettség elérésének kötelezõ elemei közül legfontosabb az állandó és megbízható minõség, az értékarányos ár, a pontos szállítás.

A tulajdonos hosszú távú célja a cégcsoport piaci részesedésének növelése, és Magyarország legnagyobb takarmányos cégévé válása.A Cehave cégcsoport a premix, prestarterek és specialitások piacán is képviselteti magát Ma-gyarországon több, mint 10 éve, a Vitamex Kft. jóvoltából (www.vitamex.com ).

További információkért kérjük látogasson el a honlapunkra: www.kabaitap.huKabai Táp Zrt.

H-4183 Kaba, Daróczi major Pf.: 27.

Telefon: 54/461-110 • Fax: 54/523-033

www.kabaitap.hu