MENÜ

Az Austro Diesel elindította betakarítás-technikai offenzíváját

Oldalszám: 72
2014.03.25.

Új MF Activa kombájnok: a beszálló új modell most rendkívül kedvezményesen

Az új kombájnmodellekkel és egyedülálló ajánlatokkal az Austro Diesel egy példa nélkül álló piaci offenzívát kezdett meg a betakarítás-technikai szegmensben. A „Massey Ferguson Harvest Academy“-n Schwechat-ban az Austro Diesel Partner nemrég egy agresszív piacbõvítésbe kezdett Közép- és Kelet-Európában. „Mi ettõl egy rendkívül nagy forgalomnövekedést várunk el“, hangsúlyozza Ing. Johann Gram, az Austro Diesel ügyvezetõje. A cél az, hogy az eladásokat a jelenlegi 80-ról 200 darabra növeljük 2010 évben. 2008 december 15. és 2009 március 17. között az érdeklõdõ vevõk maguk is képet alkothatnak maguknak és meggyõzõdhetnek Schwechatban az erõs MF betakarítás-technikai programról. A látnivalók egyike az új 176 LE-s MF Activa 7240 kombájn. A beszálló új modell most már € 109 200 nettó ártól elérhetõ.

A nemrég Schwechatban szervezett „Massey Ferguson Harvest Academy“-vel az Austro Diesel ügyvezetõje Ing. Johann Gram megadta a startlövést a betakarítás-technikai szegmensben egy egyedülálló eladási offenziához. A stratégia különösen azokat a kelet-európai országokat célozza meg, amelyekben Ing. Johann Gram egy megnövekedett kereslettel számol: „Az MF betakarítás-technikai program olyan erõs, mint még soha korábban! Vonzó árakkal kombinálva mi speciálisan ezekben a feltörekvõ országokban lehetünk sikeresek.“ Az eladási cél 200 kombájn 2010 évben.A beszálló új modellA két új MF Activa kombájn éppen jókor jelenik meg. Az Activa 7247 S (275 LE) és MF Activa 7240 (176 LE) gépekkel a szériát mindkét irányban bõvítették. Míg az Activa 7247 S az Activa és Beta közötti ûrt tölti ki, az Activa 7240 ideális beszálló modellként mutatkozik a gazdálkodók és bérvállalkozók számára. „Cégszerû, megbízható és kedvezõ árú“, jellemzi Ing. Johann Gram az új modellt, amely különösen alkalmas kis parcellákhoz és keskeny utakhoz. Az egyenes vonalú, nem komplikált konstrukció által a gép ára kedvezõ és minden gazdálkodó számára érdekes lehet. A 176 LE-s hathengeres motorral és öt szalmarázó ládával felszerelt robosztus gép a legmagasabb fokú kezelési kényelmet a lehetõ legegyszerûbben kínálja a hosszú élettartam mellett. Minden fõ cséplõelemet mechanikusan lehet bekapcsolni és beállítani; a cséplõdob ezen túlmenõen a vezetõfülkébõl vezérelhetõ. A cséplési folyamatot egy bevált dob- és kosárelrendezés végzi, ahonnan a szalmatömeg végleges leválasztásra, az öt szalmarázó ládára kerül. 5200 liter fér a magtartályba, amit egy kibillenthetõ tornyos csiga által lehet kiüríteni. A vezetõfülkében a kényelemrõl egy klíma berendezés gondoskodik, ami a széria felszereltség része. „Az érdeklõdõ vevõk az MF Activa 7240-et nálunk Schwechatban tüzetesen testközelbõl is megvizsgálhatják”, így hívva meg Ing. Johann Gram a jövendõ ügyfeleket. 2008 december 15-tõl 2009 március 17-ig az Austro Diesel a helyszínen mutatja be erõs MF betakarítás technikai programját.

Massey Ferguson Activa kombájnAz Activa széria 7 modellbõl áll. Az Activa sorozat felsõ végén a legnagyobb, az MF 7247 Activa S a mûszaki érettséget kombinálja a legnagyobb rugalmassággal és munkateljesítménnyel, alacsony üzemi költségek mellett. Felszereltségével az Activa és Beta szériák elõnyeit egyesíti: 

• „Common-Rail“ Sisu 275 LE-s és hengerenként 24 szepeles dízelmotor,

• hidrosztatikus, négy sebességfokozatú hajtómû a maximális betakarítási rugalmassághoz,

• egyedülálló „PowerFeed“-továbbító dob az egyenletes terményáramláshoz,

• nagy lendítõ nyomatékú verõdob pótsúly lécekkel,

• a dobkosár egyedülálló elektromos beállításának lehetõsége úgy elõl és hátul,

• „Multi Crop Separator Plus (MCS+)“-leválasztó a cséplés hatékonyságának növelésére,

• hat szalmarázó láda zárt aljzattal a nagy leválasztási teljesítmény eléréséhez,

• ürítõ csiga forgó toronnyal, 4,20 m magas és ürítési teljesítménye 85 l/perc.

Top modell – rotoros MF Fortia kombájnA Fortia széria top modelljei teszik teljessé a Massey Ferguson kombájn kínálatát a legmagasabb teljesítményosztályban. Ezek a kombájnok a legkimagaslóbb teljesítményadatokat nyújtják a vállalkozás történetében. Az új Fortia modellek a jól bevált komponenseket ötvözik a piacvezetõ cséplési teljesítmény és nagy motorteljesítmény új és innovativ jellemzõivel, összességében gazdaságos és hatékony konstrukciójuk által.

Massey Ferguson – a világszerte vezetõ traktorgyártóA Massey Ferguson az AGCO Corporation vállalata. Az egész világon a mezõgazdasági eszközök területén a legerõsebb önálló márka egy több, mint 150 éves múltra és tradicióra tekinthet vissza, ami igazolja vezetõ helyét a globális mezõgép piacon. A Massey Ferguson nagy mértékû nemzetközi tapasztalattal rendelkezik és termékeit több, mint 170 országban értékesíti egy több, mint 3500 kereskedõt magában foglaló hálózat segítségével.

További információk:

Lõwi Vilmos

Austro Diesel GmbH

Tarbuk Business Park 4, 2320 Schwechat

Telefon: 30/530-5565

E-mail: [email protected]

www.austrodiesel.hu