MENÜ

AGROORG- a legmezõgazdaságibb szoftver

Oldalszám: 61
2014.03.25.

Az Agroorganizáció Kft. 1990. évi alapításától (elõdszervezete 1981-tõl) szolgálja ki folyamatosan növekvõ partneri körét AGROORG védjegyû szoftvertermékeivel. Az elmúlt 28 év munkája a mezõgazdasági számítástechnika területén megbízható garanciát biztosít a meglévõ és eljövendõ partnereknek egyaránt. Az AGROORG ügyviteli és termelésirányítási szoftverkínálata, számítógép- és szerviz szolgáltatása, üzletpolitikája az AGRO+MASHEXPO mellett megrendezett Magyar Kert kiállításon (Hungexpo, D pavilon 301. stand 2009. január 28–31.) is megismerhetõ.

Az Agroorg programkínálatát ügyiteli- (Pénzügy-fõkönyv, Készletgazdálkodás, Tárgyi eszköz, Bérelszámolás, Tb) és ezekhez illeszkedõ speciális termelést és integrációt támogató programok (Földbérlet-földhasználat, Mezõgazdasági szolgáltatás, Szárítási-tárolási szolgáltatás, Növénytermesztés-Táblatörzskönyv-Gazdálkodási napló, Takarmánykeverõ-receptúra, Integrációs kamatszámítás) alkotják.

 

A szoftverek egyenként bevezethetõk, de bármikor igény szerint újabbakkal bõvíthetõk, kiegészíthetõk, együttes felhasználással integrált rendszerré bõvíthetõk. Az integrált rendszernek éppen az a lényege, hogy az egyes részek elõre megtervezetten kapcsolódnak egymáshoz. Biztosítja azt, hogy egy-egy adatot csak egyszer kelljen bevinni a rendszerbe, és azt minden program a közös adatbázisból felhasználhassa. Vonatkozik ez az integrálási lehetõség azokra a programokra is – az Agroorg esetében a térinformatikára és a jármûkövetésre – amelyeket külsõ fejlesztõk egyeztetett módon kapcsolnak a rendszerhez, onnan adatokat vesznek át, vagy oda átadnak.

Az Agroorg szoftverek felhasználóinak kiszolgálása tartalmazza a vevõ telephelyén a program átadását és betanítását (programonként 3–5, integrált rendszer esetében 20–25 napot), a tanácsadást, a jogszabálykövetést, a folyamatos fejlesztést és verziócseréket, az élettartamra szóló garanciát és naprakészséget. Ennek érdekében partnereinket honlapunkon keresztül (www.agroorg.hu ) automatikusan értesítjük az általuk használt szoftverek minden módosításáról, biztosítjuk a letöltési lehetõséget is. A helyszíni kiszolgálást egészíti ki az azonnali segítséget biztosító internet alapú ún. távoli asztal kapcsolat kiépítése és felhasználása.

Szoftvereink a ma beszerezhetõ egyedi, vagy hálózatba kötött (Windows, Novell, Linux) számítógépeken mûködtethetõk. A számítógépháttér kialakítására felmérés alapján javaslatot teszünk.

Partnereink mûszaki biztonságát számítógép ellátással, hálózat (akár rádiós is) kiépítésével, karbantartási szerzõdés keretében átalánydíjas országos szervizzel szolgáljuk.

Partnereink helyszíni kiszolgálását (szoftver és hardver) kiszállási és napidíj mentesen végezzük.

Ugyancsak díjmentesen tartunk helyszíni szoftverbemutatókat az érdeklõdõ partnerek részére.

Az Agroorg vállalja a nyilvánosságot. Üzletpolitikánk partnereink és az érdeklõdõk számára egyaránt átlátható és nyitott.

Ennek érdekében évente több alkalommal jelenünk meg és mutatjuk be termékeinket a legnagyobb mezõgazdasági kiállításokon és rendezvényeken. Évente két-három alkalommal saját szoftver bemutatót szervezünk.

Honlapunkon tevékenységünk, termékeink megismerhetõk, azok ára mindenki számára nyilvános. Azok a partnereink, akiket szerzõdés keretében lehetõségünk van kiszolgálni, hosszú évekre elõre ismerik a tervezhetõ költségeiket.

Az AGROORG legközelebb az AG-RO+MASHEXPO-val együtt rendezett Magyar Kert Kiállításon (Hungexpo vá-sárterület D pavilon 301. standján 2009. január 28–31. között) várja az érdeklõdõket.