MENÜ

Újévi aratás a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban

Oldalszám: 14
2014.03.25.

Gyümölcsözõ évkezdet vár a mezõgazdasági szakemberekre az agrárium legnagyobb hazai szakkiállítás együttesén. Az AGRO+MASHEXPO, a MAGYAR KERT valamint a SZÕLÉSZET ÉS PINCÉSZET 2009-ben január 28–31. között várja az érdeklõdõket a megújult HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

 Kapunyitás, az elsõ kapavágások elõttNagyságával és hagyományaival az AGRO+MASHEXPO vezeti a sort a hazai agrár-gépkiállítások között, s a térségben betöltött elõkelõ helyét a jelentõs külföldi érdeklõdés mutatja. A kiállításra bejelentkeztek a hazai piacvezetõ márkák képviselõi, a piac neves, nemzetközi szereplõi.

Az AGRO+MASHEXPO-nak külön is hangsúlyt adnak a gépek megvásárlásához juttatott hitelrendszerek.

Az agrárágazat fontos kérdéseirõl a kapcsolódó szakmai konferencián, valamint a D pavilonban kialakított Fórum színpad szakmai elõadásain szerezhetik be a legaktuálisabb információkat az érdeklõdõk.

Az esemény színvonalát az évek óta sikeres, komoly presztízs értékkel bíró termékverseny pályázat is emeli. A 2009. évi nagydíjakra a tavalyinál lényegesen több kiállító pályázott. A díjakat a kiállítás megnyitóján, január 28-án adják át.

Mámorító technológiaAz idén már második alkalommal csatlakozik a gépkiállításhoz a szõlõtermesztés és -feldolgozás technológiájának nemzetközi seregszemléje, a Szõlészet és Pincészet. A kiállítás szakmai támogatója a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa. Közremûködésükkel az idén elõször konferenciaprogram kapcsolódik a kiállításhoz.

…hogy ne a szomszéd fûje legyen zöldebbA szép kerthez elengedhetetlen a megfelelõen kiválasztott szerszám, a jó metszõolló, vagy a jól méretezett kerti gépcsalád. Mindezek kiválasztásában segít a Magyar Kert kiállítás, ahol az eddigiekhez képest lényegesen több gyakorlati bemutatót szerveznek. A szakmai programok a Magyar Kertépítõk Országos Szövetsége és a Dísznövény Szövetség közremûködésével szervezõdtek.

Megszokott minõség, vadonatúj formaSikeresen lezárult a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 6 milliárdos felújítása. A 2009-es év elsõ kiállításán a több ezres látogatósereg fedett területen, európai színvonalú környezetben, többek között a multifunkcionális G pavilonban, valamint a felújított A, D és F pavilonban csemegézhet a kínálatból és a számos szakmai programból.A kiállításokról, a programokról részletes információk találhatók a www.agromashexpo.hu , a www.szpkiallitas.hu , www.magyarkert.hu internetes oldalakon.