MENÜ

Technikai Show - Agrolánc Kft.

Oldalszám:
2014.03.28.

Látványos Technikai Show-ra invitálta partnereit Szemerei Károly az Agrolánc Kft. ügyvezetõ igazgatója (képünkön). A gépbemutató október nyolcadikán került megrendezésre Gödön, a Pólus Palace Thermal Golf Club Hotelben. A cég minden év októberében mutatja be teljes termékpalettáját és az újdonságokat.

 

 


 

A rendezvényt megtisztelte az Agrolánc Kft. elsõ partnercégének, az Antonio Carraro vállalatnak területi képviselõje is, aki kiemelte: a családi vállalkozásként indult padovai cég ma már évente 6ooo traktort gyárt, mintegy 350 alkalmazottal. Az Agrolánc Kft-vel immár közel 20 éves a kapcsolatuk, amely az évek során egyre szorosabbá vált. Az Antonio Carraro cég küldetését a kompakt és multifunkcionális gépek gyártásában és folyamatos fejlesztésében határozta meg Giuseppe Cutaia.

Szemeri Károly Úr rövid áttekintést adott az 1991-ben alakult Agrolánc Kft. fejlõdésérõl. A cég piacvezetõ a kommunális gépek, az ültetvénytraktorok, a golfpálya karbantartó gépek és a professzionális fûnyírógépek területén is. A vállalat éves forgalma meghaladja az 1 milliárd forintot. Egy év alatt 400 gépet – ebbõl 100 traktort – ad el.

Az Agrolánc Kft. központi értékesítése, szervize és alkatrész-raktára Fóton mûködik. Kiemelt hangsúlyt helyeznek vidéki, viszonteladói hálózatuk folyamatos bõvítésére is. Az Agrolánc Kft. és a gyártó partnerek szoros együttmûködése, állandó visszacsatolása folyamatos. A kapcsolat lényege a pontos és gyors alkatrészellátás, precíz szervizmunka és a további, felhasználói igények kielégítése újabb feladatok ellátására alkalmas gépekkel, munkaeszközökkel – tájékoztatott Szemerei Károly.

A prezentáció után lehetõség nyílt megtekinteni a felsorakoztatott gépek széles kínálatát munkavégzés közben. Ezek a teljesség igénye nélkül: Applied Sweepers seprõgépek, Antonio Carraro traktorok, Gianni Ferrari fûnyírók, Toro golfpálya fenntartó gépek, Caravaggi komposztkészítõ- és aprítógépek.

A bemutatók és az ebéd után lehetõség nyílt a vendégek számára, hogy a hotel golfpályáján kipróbálhassák és összemérjék golftudásukat, amelyhez oktatók segítségét is igénybe vehették.