MENÜ

Fiatal pályázatot nyert gazdálkodók

Oldalszám:
2014.03.31.

A Contstar Hungary Kft., mint a magyar mezõgazdaság egyik kiemelkedõ gépkereskedelmi cégeként és SAME traktorok egyedüli magyar márkaképviselõjeként a vevõi megelégedettséget tartjuk mindenekelõtt szem elõtt. Gondosan alakítottuk ki termékkínálatunkat, hogy a legjobb minõséget a legjobb ár-érték aránnyal tudjuk ötvözni. Bõséges modellválasztékot biztosítunk ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére.

 

 

 


 


 

 

Kínálatunkból kiemeljük a SAME traktorokat, melyek világszínvonalú márkát képviselnek kiemelkedõ megbízhatósággal, teljesítménnyel és újításokkal, illetve a Pöttinger, Lemken, Hauer termékeket, OMA és ORSI munkagépeket, PRONAR pótkocsikat, Matermacc vetõgépeket is.Területi lefedettséget, mely a vevõink teljes körû kiszolgálását biztosította, eddig 8 telephely látta el Nyíregyházán, Berettyóújfalun, Szabadbattyányon, Hódmezõvásárhelyen, Szolnokon, Dunaföldváron, Kisbéren és Kaposváron.Az észak-nyugati régióban nyitottuk meg legújabb telephelyünket, Pápán. A 83-as fõút pápai elkerülõjének elsõ bevezetõjén a Külsõ Gyõri út 15-ben 5300 m²-es területen fekszik. Az épület 464 m²-es, s közel 2500 m²-en géppark van kialakítva. Az újonnan megnyitott telephelyen a Contstar Kft. kínálatában szereplõ összes termékcsalád megvásárolható és megrendelhetõ. Mûszaki vizsgáztatásra felkészítést, hidraulika tömlõgyártást és kardántengely javítást vállalunk. Emellett szervizszolgálatunk márkafüggetlen szakszervizként is üzemel.

Figyelmükbe ajánljuk, a cégünk kizárólagos forgalmazója Magyarországon a SAME traktorcsaládnak.Világszínvonlaú traktorokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyek teljes mértékben kielégítik a korszerû és gazdaságos munkavégzés minden igényét. A SAME traktorcsalád választéka alkalmas a szántóföldi növénytermesztés, állattenyésztés, vadgazdálkodás, kertészeti, szõlészeti és gyümölcstermesztési kultúráknál használatos erõgépekkel szemben támasztott követelmények kielégítésére.Professzionális szõlõ- és gyümölcstermesztésben, valamint a speciális kultúrákban tovább nõnek a technikai követelmények, ide tartozik például az üzemórák számának növekedése, illetve az idõ- és költségtakarékos munkakombinációk felhasználása. Ideszámít a kiemelkedõ utazó- és munkavégzési komfort éppúgy, mint a sokoldalú teljesítõképes hidraulikus berendezések.Az azonos kategóriájú traktortípusokkal felveszik a versenyt a rendkívüli üzemanyag-takarékos üzemû motorokkal, melyek még szélsõséges üzemi körülmények között is alkalmasak a biodízel program keretében elõállított olajos felhasználásra.A SAME Dorado S kifejezetten a szõlészeti munkálatokra lett kifejlesztve. A 60 fokos kormányzási szögnek köszönhetõen gyors és könnyû manõverezést eredményez. Az Euro II motorok biztosítják a helytállást még a legerõigényesebb területeken is.Az új SAME Solaris kapacitása meglehetõsen meghaladja a vele azonos kategóriájú traktorokét. A Solaris összpontosít minden technológiát a speciális munkálatokhoz a kis termõföldeken. A vízhûtéses 4 hengeres Mitsubishi motor a Solaris 35, 45 és 55-ben az EURO III-as szabványnak megfelelõ.A Diamond 270-es modellekben a Deutz Euro II motor 6 hengeres, 24 szelepes, közbensõ hûtéses, turbómeghajtásos, elektronikus motorvezérlésû, külsõ kipufogógáz visszakeringetésû rendszerrel készül, melyet kifejezetten mezõgazdasági használatra fejlesztettek ki, lehetõvé téve ezzel a magas fokú hatékonyság és alacsony üzemanyag-fogyasztás kombinációját.Az Explorer modellek 4 hengeres Deutz Euro II motorral készülnek, amely a magas hatékonyság és alacsony üzemanyag-fogyasztás kombinációját ötvözik. Az elsõ osztályú, minõségi alapanyagoknak köszönhetõen a motor alkalmas a biodízel akár 100%-os hasznosítására. A 4038 cc, az innovatív befecskendezõ rendszer és a turbófeltöltõ lehetõvé teszi a jelentõsen nagy erõkifejtést és forgatónyomatékot különféle sebességfokozatoknál. Végül, de nem utolsósorban a 160 literes tank lehetõvé teszi a folyamatos munkavégzést anélkül, hogy a tankolás miatt megállásra kényszerülnénk.