MENÜ

Nagy teljesítményû gabonavetõgépet keres?

Oldalszám: 70
2014.04.09.

A gép neve: ACCORD DG

 

 

A nagygazdaságok folyamatosan növekvõ igénye – a nagy területteljesítményû gabonavetõgépek iránt – adta az ötletet az ACCORD DG gabonavetõgép kifejlesztésére. A termesztés-technológiától függõen mind szármaradványos (mulcs) –, mind hagyományos szántott-elõkészített – talajba történõ vetésre is kiválóan használható. A 6000 literes magtartállyal és a 15 méteres munkaszélességgel az ACCORD DG több, mint 14 ha/h teljesítményre is képes. Az új ACCORD DG vetõgép kombinációt nagyon egyszerû üzemeltetni, különösen forduláskor és közúti közlekedés alkalmával. A nagyméretû kerekek (800/45 × 26.5) biztosítják a munkagépnek az alacsony talajnyomást és a biztonságos és stabil közlekedést. A magadagoló egység mechanikus, vagy elektromos hajtású is lehet különbözõ kiegészítõ funkciókkal.

Az opcionális tételek széles választékában megtalálható a traktor hidraulika rendszerétõl függetlenül mûködõ saját hidraulikus rendszer, ami a ventilátort hajtja, valamint a csoroszlyasín elõtt elhelyezkedõ crossboard simító, amely teljesen egyedülálló ebben a kategóriában. Az új ACCORD DG 9, 12, és 15 méteres munkaszélességben rendelhetõ.

A szabadalmaztatott csoroszlyasín-emelõ hidraulika rendszer mindig optimális csoroszlyanyomás beállítást garantál az üzemeltetõnek. A csoroszlyanyomás a traktorkabinból állítható vetés közben. Forduláskor a oldalsó szárnyrészeken a csoroszlyanyomás lecsökken, a felesleges túlterhelés elkerülése érdekében. Az optimális csoroszlyanyomás és vetésmélység beállítását – a szárnyrészeken elhelyezett – ballonos kerekek biztosítják.

Kérésre az ACCORD DG vetõgép ISOBUS kompatibilis elektromos hajtással is szerelhetõ a DIN 11783-as szabványnak megfelelõen.

Az új CX-Ultra tárcsás csoroszlya elõnyei:

• acél tárcsa és az önbeálló, rugalmas, mûanyag tisztítótárcsa szabadalmaztatott kombinációja,

• a nagy átmérõjû, csipkés síktárcsa szöge, mindig optimális vetésmélységet biztosít az összes növény számára,

• eltömõdés-mentes üzemelés a csoroszlyatartó kar magas pozíciójának köszönhetõen,

• központilag, hidraulikusan állítható vetésmélység (DG 9000 és 12000).Kverneland Group Hungária Kft.

HU-5008 Szolnok, Karinthy út 63.

Telefon: +36-56/527-010

Fax: +36-56 /240-380

Email: [email protected]

www.kvernelandgroup.com/hu