MENÜ

10. jubileumi partnertalálkozó

Oldalszám: 48
2014.04.14.

Az idén 10. születésnapját ünneplõ K&B Gépudvar Kft. új helyszínen, a Szentlõrinci Vásártéren rendezte meg hagyományos gépbemutatóját.

A közel 500 látogató a helyszínre érkezve egy mini kiállításon találta magát, ahol a szakmai elõadásokon túl a Zetor traktortípusokat és a cég által forgalmazott munkagépeket tekinthette meg és próbálhatta ki.A 2007-es traktoreladási statisztikák alapján a 61–122 LE kategóriában a Zetor 19%-os piaci részesedést szerzett magának. Ugyanebben a lóerõ kategóriában szintén országos adatokat tekintve a Somogy Tolna Baranya megyei régióban a Zetornak 24%-os volt a részesedése. Köszönhetõ mindez e régió kizárólagos képviseletét ellátó K&B Gépudvar Kft. korrekt kereskedelmi és szolgáltató tevékenységének, valamint a Zetor traktorok kiváló minõségének.

A Zetor jelentõs fejlesztéseken ment át az utóbbi egy évben. Az Európai Uniós elõírásoknak megfelelõen 2008-tól az összes Zetor traktorban TIER III szintû károsanyag-kibocsátású motort szerelnek, fokozott figyelmet fordítva a környezetvédelemre. Az új motorok alacsonyabb üzemanyag-, ill. minimális motorolaj fogyasztással jelennek meg. Mindezek mellett elõnyére válik a csendesebb, egyenletesebb járás.