MENÜ

Tisztelt Partnereink és leendõ Partnereink!

Oldalszám: 116
2014.04.11.

A BIOMIN Takarmányozási Kft. szeretettel meghívja Önöket 2008. április 25–27.-ig, a hódmezõvásárhelyi  XV. Alföldi Állattenyésztési és Mezõgazda Napok keretében felállított BIOMIN-sátrába.

Célunk a kiállítás ideje alatt, hogy egy kellemes játék keretében megismertessük partnereinkkel a Biomin® cég termékeit, valamint takarmányozási koncepcióját, vagyis azokat a lehetõségeket, amelyeket a mindennapi takarmányozási kérdések megválaszolására, a problémák megelõzésére és megoldására kínálunk.A Biomin® cég olyan korszerû és hatékony termékek széles skáláját gyártja, amelyeket egy minden tekintetben rendkívüli egységbe, a Biomin® V.B.S.-be, azaz VarioBiotikus Szisztémába sorakoztatott fel. Ez a rendszer biztosítja a természetes takarmány adalékanyagok és kiegészítõ takarmányok egyik leghatékonyabb és leggazdaságosabb kombinációját.

A Biomin® V.B.S. – mint természetes takarmányozási koncepció – segíti az üzemek speciális igényeinek figyelembevételével a takarmány adalékanyagok és kiegészítõ takarmányok optimális kombinációjának megtalálását. A Biomin® V.B.S. alkalmazása a gyakorlatban hosszú távon védi a haszonállatok egészségét, fokozza teljesítményüket és minimalizálja a gazdaságok gyógyszer-felhasználását. Az egészség a legjobb hozamfokozó, ezért a legfõbb célunk az állataink ellenállóképességének és vitalitásának aktív erõsítése a célirányos takarmányozás révén!

Az emésztõrendszer a legnagyobb felületû szervrendszer, ezért az immunrendszer legfontosabb eleme! Ha beteg, vagy nem mûködik megfelelõen, akkor az egész szervezet beteg. Az emésztõrendszer egészségét sok faktoron keresztül támogathatjuk. A Biomin® V.B.S. növeli a takarmányozási eredetû emésztési problémákkal és teljesítmény-csökkenéssel szembeni biztonságot.

Ahogy a „Puzzle” is az elemeibõl épül fel egy egésszé, úgy a V.B.S. elemeinek összakapcsolódása által biztosított egészség és magas teljesítmény biztosítja a gazdaságos termelést.