MENÜ

Komplex segítség az agrártámogatásokhoz

Oldalszám:
2014.04.14.

Az OTP Hungaro-Projekt Kft.-t (OTP HP) 2007-ben több mint harminc agrárpályázat elkészítésével bízták meg.

Ezek közül 21 gépbeszerzésre, illetve állattartó telep fejlesztésére vonatkozó igény már támogatásban részesült, a többi pályázatnál még a földmûvelésügyi tárca döntésére várnak.

A cég komplex szakmai és pénzügyi szolgáltatáscsomagot kínál az agrárvállalkozásoknak, így a támogatás elnyerését követõen is segíti a forrás lehívását. Az állattartó telepek tulajdonosainál a szabályos közbeszerzési eljárás lefolytatása alapfeltétele a támogatásnak, ezért – tapasztalat hiányában - gyakorlatilag minden nyertes ügyfelük igényli ezen szolgáltatásukat is, és egyre több olyan kedvezményezett is õket választja partnernek, aki saját maga pályázott.

Hosszú várakozás után áprilistól a kertészeti ágazat korszerûsítését célzó pályázatok is megnyílnak, majd májustól a magasabb hozzáadott értéket képviselõ áruk - vagyis a feldolgozott élelmiszerek - elõállítását, a termelés korszerûsítését tartalmazó fejlesztésekre is lehet pályázni, és a közeljövõben várhatóan a növénytermesztést végzõk is elkészíthetik kérelmeiket. Az OTP HP ezeken az akár 200-250 millió forintos támogatást nyújtó kiírásokon is a vállalkozók rendelkezésére áll, az OTP Bankkal közösen komplex finanszírozási megoldásokat ajánl a pályázóknak.www.otpbank.hu

www.otphp.hu