MENÜ

Bemutatkozik a HIMEL Magyarország Kft.

Oldalszám: 96
2014.04.15.

Tisztelt Olvasó!
Ha Ön régi partnerünk, akkor mint ismerõst szeretném üdvözölni. Ha még nem ismer bennünket, akkor bízva a mihamarabbi szakmai kapcsolat kialakulásában, engedje meg hogy köszöntsem Önt és bemutassam cégünket.
Tisztelettel: Busa Zoltán ügyvezetõ igazgató

 

 

A HIMEL Magyarország Kft. 1996. decemberében alakult a HIMEL Maschinen GmbH termékeinek magyarországi forgalmazására, német és magyar tulajdonosokkal.

A HIMEL Maschinen GmbH. ötven éves tapasztalata a különféle szemes alapanyagok, gabonák tárolása, szellõztetése és ezek szállítására szolgáló berendezések forgalmazása terén, kiegészítve a takarmány-elõkészítõ, takarmánykeverõ gépekkel, rendszerekkel garancia a minõségre. A magyar tulajdonos szakmai múltjából adódóan pedig a magyar piac és a magyar vevõk igényeinek ismerete a biztosíték.

Az igények alapos felmérése után, azok ismeretében mindig a legoptimálisabb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek.

1999-tõl kezdõdõen a takarmánykeverõ programunkat saját gyártású ellenáramos keverõkkel, illetve az ezekhez kapcsolódó oszlopos, tartályos rendszerekkel egészítettük ki. Természetesen az ily módon összeállított keverõrendszerek vezérlésére is több változatot kínálunk a kézi vezérléstõl a teljesen automatizáltig. A rendszereket, melyek modulokból épülnek fel, mindig az egyedi vevõi igényekhez igazítjuk, és rendszerint kulcsrakész, komplett berendezéseket adunk, a tervezéstõl a kivitelezésig.

2002. évben a dercés takarmányvonalunkat granuláló sorral bõvítettük, így a magasabb szintû vevõi igényeket is ki tudjuk elégíteni.

A gabonatároló silók és az ezekhez kapcsolódó ki- és betároló egységek külön irányvonalként jelennek meg termékeink között. Igény szerint különféle tárolótelepeket tervezünk és építünk.

Ki kell emelnünk termékeink közül a HIMEL takarmánykeverõ, -kiosztó kocsikat, melyek munkabírásukkal, tartósságukkal országszerte kivívták partnereink elismerését.

Alaptevékenységünk mellett gépeinkhez a szükséges pótalkatrészeket is biztosítjuk, és igény szerint javítunk is, hiszen a mindig megbízható üzemkész gép a legnagyobb érték a vevõ szemében. Gépeink szervizelését szervizcsoportunk végzi, akik lelkesen fáradoznak még a legkisebb hibák kijavításán is. Cégünk hírnevét nagyszámú elégedett vevõnk fémjelzi.

Mottónk: kiváló termékek forgalmazása-gyártása a vevõi igények magas szintû, magas színvonalú kiszolgálása, maximális megelégedettség mellett.Tisztelettel: Busa Zoltán

HIMEL Magyarország Kft.

6500 Baja, Szegedi út, Ipari Park

Telefon/fax: 79/420-427; 427-283

E-mail: [email protected]

www.himelhu.hu