MENÜ

Új innovációs technológia a mezõgazdaságban

Oldalszám: 79
2014.04.15.

A Készenlét Zrt. 1990 óta a mezõgazdaság szolgálatában áll. Tevékenységének fõ területe az állattenyésztés és annak mind épület, mind gép vonatkozásában a legtökéletesebb kiszolgálása.

Így van ez a trágyatárolók terén, és ahol igyekszünk 17 éves tapasztalatunk alapján a legpraktikusabbat ár-érték arányosan kínálni.

Felkészültek vagyunk híg és almos trágya elhelyezéséhez megoldást nyújtani. Vállaljuk annak teljes kivitelezését.

Istállók tekintetében az állatok igényét próbáljuk kielégíteni, természetesen a beruházó anyagi lehetõségeit és elképzelését figyelembe véve.

Istállórendszerünk az Olaszországban és Kelet-Európában piacvezetõ Rota Guido rendszerre épül. Ezek az épületek roppant strapabírók, hosszú élettartamúak, alkalmazkodnak a fejési-etetési rendszerhez, az állat méretéhez és igényéhez. Európában egyedülálló módon gyártják a teljes technológiai sort, így minden egyedi igényre megtaláljuk a megoldást.

Az istállót kompletten felszerelve (pihenõbox, korlátok, trágyakihúzók, inox és labdás itatók, szellõzéstechnika, szeparátorok, tehénvakarók, lábfürösztõk) tudjuk szállítani, építeni.

Fejõgépek, fejõházak, tejhûtõk. A Készenlét Zrt. 2007 augusztusától kizárólagos forgalmazója az Írországban gyártott DAIRY MASTER fejõberendezéseknek. Úgy gondoltuk, hogy a fejõgép gyártók terén bekövetkezett változások miatt szükség van egy önálló, stabil hátterû, modern technológiát nyújtó partnerrel szerzõdést kötni. Ez a fejõberendezés hasonlóan, mint minden más termékünk az állat szempontjából a kíméletes, a beruházó szempontjából a gyors fejést tudja biztosítani, kedvezõ beruházási költség mellett. A Dairy Master szakítva az eddigi több évtizedes fejési hagyományokkal, merõben új technológiát ajánl a fejés módját, a tej elvezetését és mérését, valamint egyéb technológiai elemeket illetõen.Mit ajánl még a Készenlét Zrt?

Mindezen építészeti objektumokhoz a teljes géprendszert tudjuk ajánlani, így:

FARESIN HANDLERS teleszkópos rakodógépek, FARESIN önjáró és vontatott takarmánykeverõ, -kiosztó kocsik horizontális és vertikális kivitelben, JEANTIL szippantók, bálabontók és szerves trágyaszórók, LOCUST csúszókormányos rakodógépek, CLIMAIR lucerna bálaszárítók, WOLAGRI, KUHN szálastakarmány betakarító gépsor.Építészeti kivitelezésünk komolyságát jelenti, hogy 2007-ben a Készenlét Zrt. volt a kaposvári Magyar Cukor Zrt. biogáz üzemének építészeti generálkivitelezõje, ami majdnem 1 milliárdos beruházási összeget jelentett.

Kereskedõink behálózzák az egész országot, így a következõ központokkal állunk vevõink rendelkezésére:

Pápa-Szekszárd-Kaposvár-Sárbogárd-Abony-Hódmezõvásárhely-Debrecen-Mezõkeresztes.

2007. évben sok példa volt arra is, hogy a gépek, technológiák szállítása mellett teljes körû ügyintézést vállaltunk saját pályázatíró csapatunk segítségével összegszerûségtõl függetlenül, melyben a továbbiakban is szeretnénk ügyfeleink rendelkezésére állni.Ezúton szeretnénk megköszönni partnereinknek, hogy 2007-ben is minket választottak!

 


Készenlét Zrt.

8500 Pápa, Mozsár u. 14.

Telefon: 89/510-180

Fax: 89/50-199

Web: www.keszenlet.hu

E-mail: [email protected]