MENÜ

Hatékony sebgyógyítás rövid idõ alatt

Oldalszám: 111
2014.04.17.

Farokrágásból eredõ sérülések, sebek a vállakon, füleken és az állatok oldalán, a rühesség, hengeres férgek, csecsfertõzés vagy parafertõzés okozta sebek…

A sebek és bõrsérülések komoly dolgok, melyek gyakran financiális veszteségeket eredményeznek, illetve a legrosszabb esetben az állat elhullását.

A Stalosan® kenõcs egy egyedülálló készítmény, mely rövid idõ alatt látható javulást eredményez. A Stalosan® kenõcs könnyen alkalmazható: csak kenje rá az állat sebére, s ezt naponta ismételje meg addig, amíg a seb nem gyógyul.

Számtalan kísérlet igazolta, hogy a Stalosan® kenõcs gyorsan és hatékonyan hat. Például a fialó kocák lapockáján a sebek naponta 0,15 cm-t gyógyultak, mely kétszeres ütemnek felel meg.

Más szavakkal a Stalosan® kenõcs a leghatékonyabb sebgyógyító kenõcs a piacon, és az alkalmazása olcsóbb, mint bármely más rendelkezésre álló terméké.

Nem volt példa mérgezésre. A Stalosan® kenõcsöt alkalmazhatjuk irritált bõrre, sebekre és bõrfertõzésekre minden háziállat esetében.

A Stalosan® kenõcsöt a Stormollen, a jól ismert Stalosan® F, a hatékony istállófertõtlenítõ és ammóniakötõ termék gyártója fejlesztett ki és szabadalmaztatta.

Sebgyógyító, fertõtlenítõ és szárító kenõcs bõrbetegségek kezelésére.

Alkalmazza közvetlenül az irritált bõrre, sebre, bõrfertõzésekre stb.

 


 

 


 

www.vitfoss.hu