MENÜ

Telepi élet a Dairy Master-rel

Oldalszám: 91
2014.04.18.

A Készenlét Zrt. hatalmas lépést tett, hogy az általa forgalmazott állattartó telepi technológiákat olyan megfelelõ termékkel egészítse ki, amely professzionális szinten tudja kielégíteni partnereink elvárásait.

Ennek érdekében 2007 júliusától kizárólagos magyarországi importõrként forgalmazza az Ír Dairy Master fejõberendezések teljes palettáját. Ezzel csaknem megtalálható minden a termékei közt, ami egy állattartó telepnek nélkülözhetetlen kelléke a mindennapi élete során.

A Dairy Master egy a világ vezetõ fejõ berendezést gyártói közül. Egyedülálló módon fejlesztette ki termékeit a szarvasmarha telepek számára, amellyel a tejtermelés maximális profitját lehet elérni az állatok tökéletes komfortérzetének biztosítása mellett.

A Dairy Master titka, aminek világszerte elismert sikereit tudhatja az, hogy a cég eltökélt kötelességének tartja a folyamatos kutatásokat és fejlesztéseket a fejõberendezések terén, de ugyanúgy úttörõnek számít más területeken is, mint a trágyalehúzók, automata etetõk, és telepirányítási rendszerek (azonosítás, aktivitás mérés, válogatás) fejlesztésében is.

Azért hogy a legjobbak lehessünk a fejõházak felszerelésében és az automatizálásba, legyen szó akár karusszel-rõl, paralel állásról vagy a saját automata etetõ berendezésünkrõl az elsõdleges szempontunk a gyártás során, hogy robosztus, technológiailag kedvezõ, automatizált fejõházakat alakítsunk ki azért, hogy könnyebbé tegyük az életet az önök számára, és kevésbé stresszessé a tehenek számára. A cél a fejés könnyebbé tétele.

A termékpalettán számos olyan technológiai megoldás található, amely a maga egyszerûségével megbízható, ugyanakkor technológiai megoldásaival egyedülálló megoldást kínál a termelés színvonalának növelésére és az állat kíméletes fejésére.

Az együttmûködésünk során nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy kollégáink megfelelõ szakmai tudással tudják támogatni a már meglévõ partnereinket és az új érdeklõdõk tájékoztatását kielégítõ módon tudják ellátni, ezen felül az eddigi országos szintû szervizhálózatunkon keresztül a partnerek naprakész kiszolgálását biztosítani.

Az idei telepi rekonstrukciókat azzal szeretnénk segíteni, hogy az ez évi megrendeléseket nagyon kedvezõ referencia áron tudjuk biztosítani azon partnereink számára, akik eddig is megtiszteltek bizalmukkal és azoknak, akik ezután szeretnének együttmûködni velünk.8500 Pápa, Mozsár u. 14. • Tel.: 89/510-180 • Fax: 89/50-199

E-mail: [email protected] • www.keszenlet.hu